Ερωτικά Ταρώ 14/11/2023


Για Τρίτη 14/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις το βράδυ με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η μέρα σήμερα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα κ και σας βοηθά να τα εκφράσετε. Αρμονική θα είναι η συμβίωσή σας με το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο δεσμό σας, φτάνει να είστε ξεκάθαροι στο τι ζητάτε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Τη σημερινή μέρα γίνεστε ελκυστικότεροι στο αντίθετο φύλο. Το βράδυ απαιτείται προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σχέσεις και στον έγγαμο βίο. 

ΛΕΩΝ
Η αυτο-έκφρασή σας, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε θέματα σχέσεων. Τη σημερινή μέρα προκύπτουν έξοδα για κάποιες απολαύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Δοκιμασίες και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε αποφάσεις.    

ΖΥΓΟΣ 
Η ασυμβίβαστη συμπεριφορά εκ μέρους σας αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα και η ένταση θα είναι αναπόφευκτη με συνέπειες και για τις δύο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα αναζητάτε να ζήσετε έντονες στιγμές! Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξουν να μην αναπτύξουν μόνο και μόνο γι’ αυτό το σκοπό σχέση.     

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιοι Τοξότες θα έχουν αισθηματική συνάντηση κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, φροντίζοντας να μην το μάθει κανείς… γιατί κάποιους λόγους.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή ημέρα προβλέπεται να είναι η σημερινή για τα αισθηματικά σας. Αφιερώστε το χρόνο σας στο σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της μέρας στους περισσότερους του ζωδίου σας, που θα αισθανθούν την παρουσία του έρωτα!

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε να ζήσετε το ‘τώρα‘ ευχάριστα και μην έχετε ανασφάλειες που στο τέλος θα σας κάνουν κουραστικούς στον ερωτικό σας σύντροφο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990