Ερωτικά Ταρώ 15/11/2023


Για Τετάρτη 15/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Υποχωρήστε αν θέλετε να ξεπεραστούν τα προβλήματα της σχέσης σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε κυριαρχία ή σας ανήκουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και έλλειψη αυτοσυγκράτησης φαίνεται να έχουν οι περισσότεροι Δίδυμοι κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σεβαστείτε και ο ένας και ο άλλος την ελεύθερη βούληση και την αποφασιστικότητα που διαθέτετε για να επιτύχετε τα ιδανικότερα αποτελέσματα.  

ΛΕΩΝ
Η αυτοανάλυση θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε στο δεσμό σας. Γεγονός είναι ότι καταλαβαίνετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Για να μην προκύψουν προβλήματα αισθηματικά, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις καταπιέσεις σας και διοχετεύστε τα συναισθήματα σας.   

ΖΥΓΟΣ 
Μία αβεβαιότητα και σύγχυση επικρατεί στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας υποβάλλοντας την ιδιοσυγκρασία σας σε ένα τεστ αντοχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Την σημερινή ημέρα θα μπορέσετε να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αρκετοί Τοξότες θα περάσουν το βράδυ ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο. Απολαύστε μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι σημερινές καταστάσεις, υπόσχονται ευχάριστες στιγμές στους δεσμευμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικοινωνήστε ή συναντήστε τον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά. Με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια σας είναι βέβαιο πως θα τον γοητεύσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Η συναισθηματική σας κατάσταση φαίνεται να είναι ταραγμένη κατά τη διάρκεια της μέρας και τα πάθη σας ενδέχεται να γίνουν ανεξέλεγκτα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990