Ερωτικά Ταρώ 16/11/2023


Για Πέμπτη 16/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Κάποιοι αδικαιολόγητοι φόβοι, σχετικά με μία προσωπική σας σχέση, να εισβάλλουν στη σκέψη σας. Απομακρύνετέ τους… είναι αβάσιμοι!

ΤΑΥΡΟΣ
Το σημερινό σκηνικό φαίνεται να παροτρύνει πολλούς Ταύρους σε νέες γνωριμίες. Εκφράστε συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές σας χαρίζει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ενθαρρύνεται η χαρούμενη, αισιόδοξη και ευδιάθετη ψυχοσύνθεση σας και εσείς πλημμυρίζεστε από συναισθήματα.

ΛΕΩΝ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά μία θετική εικόνα προς το περιβάλλον και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης σας απωθημένα.

ΖΥΓΟΣ
Περίεργες "εσωτερικές" συναισθηματικές καταστάσεις. Οι αλλαγές που έχουν γίνει στα αισθηματικά σας, σας δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το περιβάλλον σήμερα, βελτιώνει κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή. Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες να σας προκύψουν εφήμερες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν σήμερα τα συναισθήματα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται σήμερα και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας ευνοούν!. Εάν είστε αδέσμευτοι οι πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας είναι μεγάλες. 

ΙΧΘΕΙΣ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου για να μην υπάρξουν ερωτικά καβγαδάκια.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990