Ερωτικά Ταρώ 18/11-19/11/2023



Για Σαββατοκύριακο 18/11-19/11/2023 

Για Σάββατο 18/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα θα αυξήσει τον ερωτισμό σας. Οι συγκυρίες σας βοηθούν να εκφραστείτε με τον τρόπο σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διασκεδάστε και εκφρασθείτε. Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που εκτιμά τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποδράστε με τον αγαπημένο σας και εκδηλώστε την αγάπη και τη ρομαντική σας διάθεση. Γλυκές στιγμές θα γεμίσουν το βράδυ σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα ενδέχεται να πιστέψετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας κατανοεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ή θα στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε κάποιο άτομο που θα το γνωρίσετε από την παρέα σας. Προβλέπεται να περάσετε ευχάριστα. 

ΖΥΓΟΣ
Αν χειριστείτε σωστά τα θέματα που κλονίζουν τη σχέση σας, τότε η μέρα θα είναι γεμάτη ικανοποιήσεις και θα υπάρξει σύσφιξη του δεσμού σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να απομακρυνθείτε από τις προσωπικές σας εμπειρίες και να στρέψετε προσωρινά το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να διασκεδάζει με κάποια παλιά γνωριμίας. Ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη για την ανάπτυξη μιας σεξουαλικής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας για τις οποίες οι μόνοι υπαίτιοι θα είστε εσείς. Αφήστε στην άκρη τα παράπονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφο, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις δικές σας ή των άλλων θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ σοβαρά σήμερα. Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας.


Για Κυριακή 19/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Αναζητήστε την ευτυχία στο παρόν και προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω των φιλικών σας γνωριμιών. Σε κάποιους μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα προκαλείτε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια. Εάν αναζητάτε σύντροφο ή εραστή φανείτε προσεχτικοί στις ερωτικές σας επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα, ανοίγει νέους ορίζοντες στην αισθηματική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται από το περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ
Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας αναμένεται ευχάριστη.  Ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε μία ευχάριστη έκπληξη απ’ τον αγαπημένο σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα είναι δύσκολη για τα αισθηματικά σας. Προσέξτε φίλοι μου τη στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας και μην τον θεωρείτε ως κάτι το δεδομένο.

ΖΥΓΟΣ
Αφήστε πίσω σας τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν στη σχέση σας και μην δεσμεύετε το σύντροφό σας με τη δεσποτική σας συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονα συναισθήματα, ανατρεπτικές διαθέσεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο, θα υπάρξουν κάποιες στιγμές της μέρας. Μην «τραβάτε το σχοινί» στη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, και κάποιες προκλήσεις απ’ το αντίθετο φύλο, θα σας υπενθυμίσουν την ανάγκη σας για έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιθυμία σας για έρωτα θα είναι ανεβασμένη. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας. Εκδηλώστε την αγάπη σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας θα είναι ευχάριστη και εσείς εμφανίζεστε συναισθηματικοί εκφράζοντας καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καταστάσεις σήμερα βοηθούν την ερωτική σας ζωή! Μην διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του έρωτά σας, είναι ένα μία τέχνη την οποία γνωρίζετε! 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990