Ερωτικά Ταρώ 20/11/2023


Για Δευτέρα 20/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει τον περίγυρο σας.  

ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συναντήσεις με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθηματικά η κατάσταση είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή. 

ΛΕΩΝ
Εμφανίζεστε γοητευτικοί κερδίζοντας τις πρώτες εκτιμήσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να εκμεταλλευτείτε συναισθηματικά κάποια άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσωπική σας ζωή υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση και να κλονίσει τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε σήμερα τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Η μέρα σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες και δεσμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες αισθηματικές δοκιμασίες ή κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την επαγγελματική σας θέση πλησιάζοντάς σας ερωτικά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε και σήμερα κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας που επηρεάζονται σήμερα στο δεύτερο μισό της μέρας, σας βοηθούν να προσεγγίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο σύντροφός σας ενδέχεται να έχει αντίθετη άποψη από τη δική σας σε θέματα σχέσεων και αισθητικής. Το βράδυ θα σας γοητεύσει με την παρουσία του.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι φορτισμένος και θα βλέπετε τα πράγματα υποκειμενικά.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990