Ερωτικά Ταρώ 21/11/2023


Για Τρίτη 21/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις προσωπικού χαρακτήρα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσωπικές σχέσεις θα εξομαλυνθούν και θα νιώσετε αισθήματα αγάπης.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή σήμερα θα ευνοηθεί. Οι περισσότεροι από εσάς θα θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα και θα θέλουν να προσφέρουν στο σύντροφό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και οι ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Αφήστε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι αδέσμευτοι θα αυξήσουν τις ερωτικές τους κατακτήσεις με γνωριμίες που μπορεί να εδραιώσουν σχέσεις. Οι καταστάσεις της μέρας συνηγορούν στη γοητεία σας. 

ΛΕΩΝ
Η προσωπική σας γοητεία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές καθώς αυξάνετε ο αριθμός των θαυμαστών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η συμπεριφορά σας αντανακλά μία θετική εικόνα προς το περιβάλλον και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.    

ΖΥΓΟΣ 
Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας. Το βράδυ περάστε ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στην σχέση. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς.     

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε πρώτα ένα είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επέμβαση ενός μέλους της οικογενείας σας σε μια ερωτική σας υπόθεση, μπορεί προσωρινά να σας βοηθήσει, αλλά σύντομα θα σας προβληματίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα! Κάποιοι άλλοι θα αποκαταστήσουν τη σχέση τους και θα αισθανθούν την οικογενειακή γαλήνη.

ΙΧΘΕΙΣ
Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερο σας κύκλο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990