Ερωτικά Ταρώ 24/11/2023



Για Παρασκευή 24/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή ημέρα, η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας έλκει ερωτικά. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Κάποια «πρέπει» που έχουν εισβάλλει στη ζωή σας, τα οποία δεν μπορείτε να τα αποβάλλετε, φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η μέρα ευνοεί την συντροφική σας ζωή. Πλησιάστε το σύντροφο, βρείτε από κοινού λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και το βράδυ χαλαρώστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε απ’ το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Ανεπτυγμένος θα είναι ο αισθησιασμός σας αλλά θα πρέπει να τον ελέγξετε στον επαγγελματικό σας χώρο για να μην δημιουργηθούν σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Στην προσωπική σας ζωή καλό θα είναι να μην αναμειγνύετε τρίτους. Η σχέση σας κινδυνεύει απ’ τα σχόλια και τις συμβουλές τους.   

ΖΥΓΟΣ 
Η καλή σας διάθεση θα βρει σίγουρα ανταπόκριση απ’ το περιβάλλον σας σήμερα και θα περάσετε  ευχάριστα το βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Τα ακραία συναισθήματα κυριαρχούν διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά σας προς τον αγαπημένο/η σας. Αναζητάτε έντονες στιγμές και γοητεύετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παρελθόν και οι αναμνήσεις από προηγούμενους δεσμούς δεν πρέπει να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανό να λάβετε ερωτικά μηνύματα στο κινητό σας. Άραγε είναι λάθος; Ή προέρχονται από κάποιο άτομο που είναι γοητευμένο από εσάς; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο γοητεύει. Φανείτε προσεχτικοί για να μην πιστέψουν κάποιοι πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι υποχρεώσεις και η δίψα σας για άνοδο δεν θα πρέπει να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφό σας. Τελευταία τον έχετε παραμελήσει. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990