Ερωτικά Ταρώ 25/11-26/11/2023


Για Σαββατοκύριακο 25/11-26/11/2023 

Για Σάββατο 25/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας για γλέντι, ψυχαγωγία και διασκέδαση θα βρει ανταπόκριση σήμερα από τον αγαπημένο/η σας που θα μπορέσετε να τον προσεγγίσετε εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σήμερα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα, απαιτεί θυσίες στην αισθηματική σας ζωή. Ο ερωτικός σας σύντροφος αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί πως έχετε δίκιο και είναι απόμακρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσωπική σας ακτινοβολία μέσα από ένα σοβαρό πρίσμα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε. Κάντε του την πρότασή σας.

ΛΕΩΝ
Θα αναζητάτε απολαύσεις στη σχέση σας όπως επίσης και κάποιες προσωπικές στιγμές που θα σας επιτρέψουν  να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας και θα έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον. 

ΖΥΓΟΣ
Το πάθος που αναζητάτε να ζήσετε με το σύντροφό σας μπορεί να μην είναι αποδεκτά από εκείνον. Η καθημερινότητα έχει προσβάλει τον ψυχικό του κόσμο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να σας αναγκάζει να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο. Αποφύγετε να ανακατευθείτε με τα οικονομικά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσοι από εσάς διατηρούν εκκρεμότητες στον τομέα των σχέσεων θα βρουν την κατάλληλη  ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να εμφανίζεστε στον περίγυρο ήρεμοι, αλλά με το σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε μαζί του τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συναισθηματική σας ζωή σας είχε ταλαιπωρήσει, αλλά βρίσκει πλέον σημείο ισορροπίας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στον έρωτα και τη διασκέδαση. 

ΙΧΘΕΙΣ
Μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Περιορίστε την ανασφάλεια σας και μην αφήνετε υπονοούμενα στις κουβέντες σας.


Για Κυριακή 26/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Εκπέμπετε περισσότερη γοητεία. Οι ευκαιρίες για τη βελτίωση της αισθηματικής σας ζωή εμφανίζονται απρόσμενα και σας περιμένουν να τις εκμεταλλευθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σχέση σας με το σύντροφο βελτιώνετε και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα, σας κάνει ομιλητικούς και εκδηλωτικούς προς τον αγαπημένο/η σας. Σχεδιάστε μαζί του για σήμερα το τι θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή και οι επιθυμίες σας, συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και σας προτρέπουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ
Γίνεστε απόμακροι. Βγείτε το συντομότερο απ’ αυτή τη διάθεση και εξωτερικεύστε άφοβα συναισθήματα, φοβίες και συμπλέγματα προς το σύντροφό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, σύντομα υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Εάν πιστεύετε πως η σχέση σας με το σύντροφο έχει προβλήματα, τα περισσότερα απ’ αυτά έχουν προέλθει απ’ την απόμακρη συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε παθιασμένοι και χωρίς αναστολές εμπιστεύεστε το σύντροφό σας ελπίζοντας να βιώσετε ένα ισόβιο πάθος που θα αντέξει στη φθορά του χρόνου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συμπεριφερθείτε όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το σύντροφό σας. Αναγνωρίστε τα προτερήματά του και εκδηλώστε του την αγάπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συμπαρασταθείτε στις ανασφάλειες του συζύγου σας. Μικροδωράκια και διασκέδαση θα συμβάλλουν στην ανανέωση του ερωτικού σας δεσμού. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλό θα είναι να δραπετεύσετε σήμερα. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο και θα έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ιδιαίτερα γλυκός θα είναι ο σύντροφός σας σήμερα. Οι κινήσεις του βοηθούν στο να γίνει ρομαντική η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990