Ερωτικά Ταρώ 27/11/2023


Για Δευτέρα 27/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι παράγοντες που προκύπτουν σήμερα επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι Ταύροι θα αναζητούν περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή τους θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας τους απ’ τον Έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείετε να συνειδητοποιήσετε πως θα προβάλετε «ξένες» προς εσάς διαθέσεις και επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες σήμερα αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας φέρνοντας θετική επίδραση στην αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο της έκφρασής σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα διαταράσσει την συμβίωση σας με το σύντροφο καθώς γίνεται απρόβλεπτος και επιρρεπείς σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε την πλήρη αφοσίωση, αλλά εσείς πιθανόν να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας περιορίστε κάθε κτητικό συναίσθημα και διώξετε κάθε πιθανή και αβάσιμη υποψία για το σύντροφό σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Είστε σίγουροι για το σύντροφο και για τα συναισθήματά του; Ή οι προσδοκίες σας διαψεύδονται; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καταστάσεις της μέρας σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι βιωματικές εμπειρίες σας που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας ανεξέλεγκτες εξελίξεις στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η δεσποτική συμπεριφορά του συντρόφου είναι βέβαιο πως θα σας προκαλέσει το μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα διαταράξουν τη σχέση σας.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990