Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/11/2023


ΚΡΙΟΣ
Το πρωί θα ταλαιπωρηθείτε από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και γι’ αυτό εάν θέλετε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, φροντίστε να φύγετε από το σπίτι σας έγκαιρα. Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές! Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Πιθανόν να έχετε σήμερα μία νευρικότητα η οποία θα επηρεάσει έως ένα σημείο και τη ζωτικότητά σας. Οι όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη φαίνεται να μην ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια συναισθηματική αντίθεση με τους άλλους ίσως σας χαλάσει τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. Κάποιες αδικαιολόγητες φοβίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα για την εργασία σας ή ακόμα και για την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και ανασκόπησης που θα σας ωθεί να διορθώσετε συμπεριφορά και λάθη.  Για σας η μέρα είναι αρκετά καλή.  Είναι καλή γιατί ο σύντροφος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας.  Δείτε τα συναισθήματά σας να απογειώνονται!

ΛΕΩΝ
Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρει η ζωή και απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας βασανίζει και ανήκει στο παρελθόν. Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή στους φίλους. Σύντομα θα κατανοήσετε πως κάποιοι δεν άξιζαν την προσοχή σας. Ο σύντροφος σας αποδεικνύει με κάθε τρόπο τη στοργή του. Μην είστε ανασφαλείς στη σχέση σας. Δείτε τα πράγματα απ’ τη θετική τους όψη.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα σας είναι κάπως δύσκολο να εργαστείτε όπως θα θέλατε καθώς θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Άλλοι πολύ και άλλοι λίγο θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφο σας ακραία και βαθιά συναισθήματα. Το βράδυ ψυχαγωγηθείτε με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρουσιάζεστε προς το σύντροφο εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε το συναισθηματικό σας κόσμο από βαθιές πληγές. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για επαγγελματικές συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα έμφαση θα δώσετε στα αισθηματικά σας. Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και αισθηματικές συναντήσεις θεωρούνται δεδομένες. Οι μακροχρόνιες επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα καθώς ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σας δίνει μια ώθηση προς τα πάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να συμπαρασταθείτε στις ανασφάλειες του συζύγου σας. Μικροδωράκια και διασκέδαση θα συμβάλλουν στην ανανέωση του δεσμού. Δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με προϊστάμενους ή ακόμη και με τους συνεργάτες για ασήμαντα θέματα και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας έχουν αναθέσει. Υπέροχη ημέρα θα είναι η σημερινή, όσον αφορά τα αισθηματικά τους. Εκδηλώστε το πάθος σας και αφεθείτε το βράδυ στις στιγμές.

ΙΧΘΥΣ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας και μην προβληματίζετε το ταίρι σας. Εάν σας προτείνουν οι φίλοι σας οποιασδήποτε μορφή συνεργασίας μην βιαστείτε να απαντήσετε.

Κώστας Κονδύλης
Τηλ. 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990