Ερωτικά Ταρώ 28/11/2023


Για Τρίτη 28/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Σας χαρίζονται ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα πιστέψετε πως όποιος έχει τα χρήματα έχει τα πάντα. Είναι όμως έτσι; Ή επιμένετε να πάρετε ένα μάθημα ζωής με απρόβλεπτες συνέπειες;

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο να σας εκδηλώσει με διακριτικό τρόπο το ερωτικό του ενδιαφέρον.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Περάστε ευχάριστα το βραδύ με το σύντροφο. Το καλό φαγητό, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας φέρνουν και πάλι τη σχέση σας σε καλά επίπεδα.

ΛΕΩΝ
Δεν θα πρέπει να αφήσετε τις οικονομικές ή ακόμα και τις επαγγελματικές σας ανασφάλειες και αντιξοότητες να αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η μέρα συμβάλει θετικά στην αισθηματική σας ζωή. Οι ελεύθεροι δεχθείτε το φλερτάρισμα του περιβάλλοντός σας. Οι δεσμευμένοι αντισταθείτε…   

ΖΥΓΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και φιλικούς βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε συναισθήματα ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά.     

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος και το βρίσκετε.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κυριαρχήστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε εγκάρδιοι και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια δεν έχετε κανένα λόγο για να ανησυχείτε.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990