Ερωτικά Ταρώ 29/11/2023


Για Τετάρτη 29/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα κυριαρχήσουν τους περισσότερους από εσάς. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στο δεσμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ 
Μην είστε κατηγορηματικοί, έστω και αν υπάρχει διαφορετική άποψη απ’ το σύντροφό σας. Σήμερα θα θέλετε να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση. Δείτε τα λάθη σας, προσπαθήστε να μην επαναληφθούν και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες γνωριμίες μέσα απ’ την παρέα φαίνεται να προκύπτουν στους περισσότερους από εσάς. 

ΛΕΩΝ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες γνωριμίες μέσα απ’ την παρέα φαίνεται σήμερα να προκύπτουν στους περισσότερους από εσάς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η παρουσία κάποιων προβλημάτων στη σχέση σας, θα σας δώσει κάνει να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού.  

ΖΥΓΟΣ 
Πλησιάστε στοργικά το σύντροφο δείχνοντάς του πως ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα που του έχουν παρουσιαστεί. Κάντε κάτι να τον ψυχαγωγήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Άτομα με έντονη προσωπικότητα τραβούν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν αυτοέλεγχο και μην παρασύρεστε σε αμφίβολες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την ένταση και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη σχέση τα βλέπατε εδώ και αρκετό διάστημα καθώς βλέπατε πως δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα απαιτηθεί σύνεση όσον αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να θέματα που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, μια παρουσία φαίνεται να αναστατώνει το ενδιαφέρον σας. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική σας ζωή χρειάζονται παρακολούθηση. Εάν συμβιώνετε βοηθήστε το ταίρι σας στην τακτοποίηση του σπιτιού. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990