Ερωτικά Ταρώ 30/11/2023


Για Πέμπτη 30/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η υπερβολική οικειότητα και η άνεσή σας ίσως προκαλέσουν την οργή του.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε είτε αγοράζοντας ένα δώρο για το σύντροφο είτε διασκεδάζοντας μαζί του. Κάντε ότι σας εκφράζει χωρίς να υπερβάλλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο/η σας. Μαζί, θα νοσταλγήσετε παλιές όμορφες στιγμές που μπορείτε να ξαναζήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασχοληθείτε με την πνευματική δραστηριότητα και ψυχαγωγία μαζί με το σύντροφό σας. Δείτε μαζί μια καλή παράσταση στο θέατρο, στο κινηματογράφο.

ΛΕΩΝ
Εξαιρετικά έντονη ημέρα! Πάθος και μια βαθιά αίσθηση κτητικότητας θα σας κυριεύσουν. Μην καταπιέσετε το σύντροφό σας. Διατηρείστε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια γλυκιά νότα ρομαντισμού κυριαρχεί σε εσάς. Εκφραστείτε τρυφερά απέναντι στο σύντροφό σας, δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για εσάς!

ΖΥΓΟΣ
Η επανάληψη των καθημερινών ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον με αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσείς θα είστε σήμερα σκεφτικοί. Μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Χρειάζεται χρόνος για να οδηγηθεί η σχέση σας εκεί που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οργανώστε το βράδυ ένα πάρτι έκπληξη για τον αγαπημένο/η σας και εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας! Σίγουρα θα εκτιμήσει τη στάση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρεμη προβλέπεται η μέρα. Εκμεταλλευτείτε την για μια όμορφη βραδινή έξοδο με τον ερωτικό σύντροφο ή μείνετε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά του. 

ΙΧΘΕΙΣ
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων σε σχέση με το σύντροφο. Προστριβές ή αντιπαραθέσεις θα έχουν άσχημη κατάληξη.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990