Ερωτικά Ταρώ 3/11/2023


Για Παρασκευή 3/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν σε εσάς και στο σύντροφό σας θα σας δώσουν οριστικές απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Κατανοώντας ο σύντροφός σας, το φόρτο που αισθάνεστε απ’ την καθημερινότητα θα έχει τη διάθεση να προσφέρει την βοήθειά του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα εισβάλλουν στη ζωή σας οι αναμνήσεις και η νοσταλγία από μία παλαιότερη αισθηματική σχέση. Φροντίστε τη διάθεση σας να μην την καταλάβει ο σύντροφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι μακροχρόνιες αισθηματικές σχέσεις αρκετών Καρκίνων θα περάσουν από ένα στάδιο δοκιμασιών. Διατηρήστε μια πιο ελαστική συμπεριφορά. 

ΛΕΩΝ
Αφήστε τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή να ακολουθήσουν τη φυσική τους ροή. Η συμβουλή κάποιου μεγαλύτερου θ’ αποδειχθεί πολύτιμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αποφύγετε να κάνετε κριτική στο σύντροφό σας. Εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε μ’ αυτόν τον τρόπο εσείς οι ίδιοι τον διώχνετε απ’ τη ζωή σας. 

ΖΥΓΟΣ 
Οι επιθυμίες και ο ρομαντισμός σας θα σας μεταβάλλουν με αποτέλεσμά να ¨καταδιώξετε¨ και να κερδίσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης καταπιεστικής σας συμπεριφοράς θα είναι η αδιαφορία του συντρόφου σας στα επαγγελματικά σας αδιέξοδα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία καθοδηγεί ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σας και σας οδηγεί σε κάποιες επιλογές που είναι σίγουρο πως δεν  σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σας ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα. Για κάποιους Αιγόκερους μία φιλική τους σχέση που εδώ και καιρό μεταβάλετε καταλήγοντας σε ερωτική. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θα πρέπει οι οικονομικές ή ακόμα και οι επαγγελματικές σας ανασφάλειες και αντιξοότητες να αλλάξουν τη στάση σας προς το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ρομαντική σας διάθεση, τα έντονα συναισθήματά σας και οι επιθυμίες σας θα ικανοποιήσουν τον σύντροφό σας ή τη νέα σας κατάκτηση. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990