Ερωτικά Ταρώ 4/11-5/11/2023


Για Σαββατοκύριακο 4/11-5/11/2023 

Για Σάββατο 4/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Αφήστε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα μοιραία πάθη και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν τον αισθηματικό σας κόσμο. Εύνοια προκύπτει σε δεσμούς ή εφήμερες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Το ότι προσφέρατε, το πόσο αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί δεν σας το ζήτησε κανείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Η επικοινωνία σας με το σύντροφο, προβλέπεται να είναι θαυμάσια!

ΛΕΩΝ
Οι αντιθέσεις απ’ τη μία σας απομακρύνουν και απ’ την άλλη κάνουν τη σχέση σας ενδιαφέρουσα. Κάντε προσπάθειες να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην απογοητεύεστε απ’ τις διακυμάνσεις της συμπεριφοράς του συντρόφου. Μην στρέφετε το βλέμμα σας αλλού… έχετε πολλά να δώσετε ο ένας στον άλλον.

ΖΥΓΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε ενδέχεται να βγουν προς τα έξω. Ωστόσο οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αφήνετε την καθημερινότητα να επιφέρει μία νότα ανίας. Επιχειρήστε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είστε αδέσμευτοι, κάποια φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ευτυχία σας, φαίνεται να σας συστήσουν με κάποιο πρόσωπο.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό που χρειάζεστε είναι Αγάπη. Η ζωή σας ανταμείβει. Αυτό σας ψιθυρίζουν τα άστρα φέρνοντας σας καινούργια πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής βραδιάς. Η γοητείας σας δεν περνά απαρατήρητη. 

ΙΧΘΕΙΣ
Δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Η στάση σας, βοηθά πραγματικά τη σχέση.


Για Κυριακή 5/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα που εισβάλλουν στη σχέση σας. Να είστε ξεκάθαροι στο τι θα θέλατε ο ένας απ’ τον άλλον και τι σας ενοχλεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας και βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία και επαφή με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Αρκετοί Λέοντες συνειδητοποιούν πως η ερωτική ευτυχία αν δεν τους χτύπησε την πόρτα, είναι σίγουρο πως βρίσκεται καθ’ οδόν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κερδίστε ο ένας την εκτίμηση του άλλου, το σεβασμό και τα συναισθήματα, αν τολμήσετε να προβάλετε τα ψυχικά σας χαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ
Θαυμάσια προβλέπεται η μεταξύ σας συμβίωση, αρκεί να δεχτείτε πως εκδηλώνετε με διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματά. Βελτιώστε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην διστάζετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Το πρόσωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας, επιδιώκει μια ρομαντική συνάντηση μαζί σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιερώστε το χρόνο σας φίλοι μου τη σημερινή μέρα σε εσάς και στο σύντροφό σας. Φορτώστε τις μπαταρίες σας και αφεθείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Πλησιάσετε το σύντροφο και ξεχάστε τις διαφορές και τα εμπόδια που υπήρξαν μεταξύ σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας και απολαύστε στιγμές που τελευταία σας έχουν λείψει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990