Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6 Νοεμβρίου – 12 Νοεμβρίου 2023

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 6 Νοεμβρίου – 12 Νοεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Στην διάρκεια αυτής της περιόδου θα ολοκληρωθεί το ξεκαθάρισμα που εδώ και καιρό εξελίσσεται στο περιβάλλον σας. Έχετε απομακρύνει κάποιους φίλους ενώ παράλληλα νέες γνωριμίες προστίθενται στον κύκλο σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς, φαίνεται το διάστημα αυτό να αναζητούν εργασιακές ευκαιρίες. Όλα δείχνουν πως η εβδομάδα αυτή θα φέρει προβλήματα στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σας ζωή, που τόσο σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν, βρίσκει πλέον ένα σημείο ισορροπίας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στον έρωτα και τη διασκέδαση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά δεν πρόκειται να σας απασχολήσουν σοβαρά αυτή τη βδομάδα. Οι καταστάσεις σας ευνοούν να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες με επάρκεια, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Σε ολόκληρη την διάρκεια της βδομάδας θα αισθάνεστε ανήσυχοι. Αυτή η αίσθηση του ανικανοποίητου θα σας οδηγήσει να ψάχνεστε μέσα σας, αναζητώντας στόχους και οράματα που θα δώσουν αληθινή αξία στην ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σας να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αποφύγετε πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όσοι από εσάς διατηρούν εκκρεμότητες στον τομέα των σχέσεων θα βρουν την εποχή, κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Μετά τις 10 του μήνα συνειδητοποιείται τα συναισθήματα και την αγάπη των άλλων για το άτομό σας και δέχεστε τις προκλήσεις τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Όχι και πολύ καλά τα οικονομικά σας.  Κάποια σχέδια που έχετε σε αυτόν τον τομέα ίσως να μην μπορούν να εκπληρωθούν τώρα.  Καθυστερήστε τις διαπραγματεύσεις – συζητήσεις προσωρινά.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Το περιβάλλον γύρω σας σφύζει από δραστηριότητα και έτσι η ικανότητα σας να επικοινωνείτε για άλλη μία φορά φαίνεται να εξασκείται. Θα είσαστε ανυπόμονοι να ταξιδέψετε στα τέλη αυτής της βδομάδας.
Να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και φροντίστε να διώξετε το άγχος απ΄ τη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσάς η εργασία και η καθημερινότητα σας καθώς αυξάνετε τις επαφές σας και μπορείτε με άνεση να προωθήσετε τα προϊόντα της επιχειρήσεώς σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σταθερότητα και σιγουριά. Πολλοί από εσάς θα θελήσουν να κάνουν κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή τους ενώ όλοι σας λίγο πολύ θα έχετε τις μέρες αυτές εύνοια στα αισθηματικά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, μετά τον αγώνα που δώσατε τους τελευταίους μήνες, θα αποδώσουν περισσότερα κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, προβλέπεται ευχάριστο για τους περισσότερους Καρκίνους. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον για ασήμαντους λόγους και δεχθείτε παθητικά ανθρώπους και καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το καλύτερο θα είναι αυτή τη βδομάδα να βρίσκεστε σε χαλαρούς ρυθμούς. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο στην εργασία σας, αφήνοντας τις πρωτοβουλίες και την ανάληψη καθηκόντων στους συναδέλφους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το να κλειστείτε στο «καβούκι» σας τις τέσσερις τελευταίες ημέρες της βδομάδας θα αποδειχθεί αρνητικό για την αισθηματική σας ζωή. Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας ελεύθερο για να διασκεδάσει και να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν με το σύντροφό του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Δευτέρα και την Τρίτη ελέγξτε τους λογαριασμούς που καλείστε να πληρώσετε ενημερωθείτε για τις επενδύσεις σας και βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρίσκεστε εν μέσω μιας κρίσιμης κι άλλο τόσο ενδιαφέρουσας περιόδου και το ξέρετε πολύ καλά, αγαπητοί Λέοντες. Έρχονται στιγμές που διαισθάνεστε πως ορισμένοι από εκείνους που συναναστρέφεστε καθημερινά δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι εγωιστικές τάσεις και η υποκειμενική σας αντίληψη, είναι βέβαιο πως θα κλονίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα στα τέλη της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως ένα νέο πρόσωπο να κάνει την εμφάνισή του στην προσωπική σας ζωή. Ψάξτε μέσα σας να δείτε αν ανταποκρίνεται στα πρότυπά σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως είμαστε αληθινά πλήρεις όταν κι εκείνοι που μας περιβάλουν έχουν λόγους να αισθάνονται ευτυχισμένοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι σκέψεις σας γύρω από τα οικονομικά σας θέματα πιθανόν να σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε για την γενικότερη άνοδο του βιοτικού σας επιπέδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Σταματήστε επί τέλους να καταπίνετε ότι αρνητικό σας πασάρουν οι άλλοι, ανακουφίζοντας το δικό τους «εγώ»… Θα είναι πολύ ωφέλιμο για σας να επιδιώξετε κάποιες αποδράσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Παραμένετε αφοσιωμένοι στα δημιουργικά σας έργα, αφήνοντας τους συναδέλφους σας να ξεκουραστούν. Το άγχος και τα νεύρα δεν ωφελούν ενώ μπορεί να οδηγήσουν σε αδικαιολόγητα λάθη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φτάνοντας στα άκρα και θέλοντας όλα ή τίποτε απ’ τους άλλους δεν αποκλείετε να δείτε το τέλος κάποιας αισθηματικής σχέσης ή την αρχή μιας νέας. Μια δέσμευση φαίνεται άμεση σε μια ερωτική κατάσταση αλλά πρέπει πρώτα να επανεξετάσετε την όλη κατάσταση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρασυρόμενοι οι περισσότεροι από εσάς από κάποιο φιλικό τους πρόσωπο, αυξάνουν κατακόρυφα τις δαπάνες τους και ξοδεύουν αρκετά χρήματα σε διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πολλά πράγματα, φαίνεται να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σας ή ακόμα και να κατευθύνονται εντελώς απρόβλεπτα με αποτέλεσμα να σας προκαλούν αναστάτωση στη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Προχωρήστε σε μεταρρυθμίσεις που θεωρούνται πλέον απαραίτητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι φίλοι μου ερωτικά είστε και πάλι μπερδεμένοι τις μέρες αυτές η προσωπικότητα και η εμφάνισή σας είναι στο επίκεντρο. Θα μπορείτε εύκολα να ερωτευτείτε ή να προσελκύσετε νέους θαυμαστές τις τελευταίες τρεις μέρες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα υπάρξει μία εύνοια στα οικονομικά σας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξοδέψετε άσκοπα τα χρήματά σας ούτε και να τα τοποθετήσετε σε αμφίβολες επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα πρέπει να ρυθμίζετε συστηματικά τον αριθμό των επιχειρήσεων που αναλαμβάνετε και να συγκεντρώνεστε μόνο σ' αυτές που είναι κατορθωτές και μπορούν να ολοκληρωθούν, αποφεύγοντας το διασκορπισμό της ενέργειάς σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Αυτή τη βδομάδα καλείστε να αντιμετωπίσετε τα λάθη των υφισταμένων σας και την αδιαφορία των συνεργατών σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ερωτικές εκδηλώσεις και καλύτερες στιγμές αναμένονται στη συζυγική σας ζωή. Πιθανόν να κάνετε κάποια εκδρομή με τον σύντροφό σας το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο τέλος της περιόδου, θα υπάρξουν πιθανότητες για αύξηση του εισοδήματός σας αλλά και κάποια έξοδα που πιθανόν να μην είχατε προγραμματίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η αισιοδοξία σας κάποιες στιγμές ίσως να είναι υπερβολική και να ενοχλήσει τους άλλους γύρω σας.
Το διάστημα αυτό θα πρέπει είστε προσεχτικοί στις καθημερινές σας υποθέσεις καθώς ενδέχεται να πέσετε σε σφάλματα από τη λανθασμένη εκτίμηση περιστάσεων και γεγονότων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εάν αυτή την περίοδο σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα συνδυαστούν η διασκέδαση με τις δουλειές και έτσι θα «κινηθείτε» σε χαλαρούς ρυθμούς. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε τις μέρες αυτές προς το σύντροφό σας και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να τον απομακρύνετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι προσωπικές σας επιθυμίες θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα ξεφεύγοντας κατά πολύ απ’ τον …προϋπολογισμό σας. Χαλιναγωγείστε τις αυθόρμητες σπατάλες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα αυτές τις μέρες που με τη σειρά τους θα αποδείξουν το σθένος, την υπομονή και την εσωτερική δύναμη που διαθέτετε. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παραγωγικότητά σας θα είναι μειωμένη αυτή τη βδομάδα. Με τίποτε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στους καθημερινούς σας ρυθμούς. 
Διάφορα προβλήματα απ’ το παρελθόν φαίνεται να παρουσιάζονται τις δύο πρώτες μέρες, ανακόπτοντάς την επαγγελματική σας πορεία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται. Οι πλανητικές θέσεις και όψεις σας χαρίζουν μία ακαταμάχητη γοητεία. Αποφύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύντροφο στα μέσα της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται πως θα ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας αποθέματα και θα αναζητήσετε τη γνώμη κάποιοι ειδικού. Τώρα είναι πολύ λογικό να περιμένετε οφέλη απ’ τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα ζητάτε απ’ τους φίλους και τους γνωστούς σας να είναι απέναντί σας σταθεροί και να μοιράζονται τις δικές σας ιδέες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια, είναι πολύ πιθανό τώρα να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας σχέδια μεταξύ 7 με 8 Νοέμβρη.
Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά θέματα, καθοριστικά για την επαγγελματική σας καταξίωση και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική ζωή σταδιακά βελτιώνετε  αρκεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και οποιοδήποτε παράπονο σας για να μην επαναληφθούν τα προβλήματα.
Οι παντρεμένοι Υδροχόοι, θα πρέπει να αναμένουν και πάλι ερωτικές στιγμές και καλή διάθεση απ’ τον σύντροφό τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν περισσότερο απ’ την απόδοση στην εργασία σας, κάτι που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας για να εντείνετε τις προσπάθειές σας.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καθώς φαίνεται θα σας απασχολήσουν ζητήματα της καθημερινότητας. Μπορεί συνήθως να χρησιμοποιείτε σε μικρότερη κλίμακα τη λογική απ’ τη φαντασία, αλλά ο συνδυασμός τους αυτή την περίοδο αποδεικνύετε εξαιρετικός. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Περνώντας οι μέρες, οι υποχρεώσεις σας ολοένα και αυξάνονται. Αποφύγετε να μιλήσετε περισσότερο από όσο πρέπει για τα σχέδιά σας.
Ένα ξεκίνημα το οποίο πιθανόν σκοπεύατε να κάνετε στα επαγγελματικά σας φαίνεται πως πλησιάζει την στιγμή της ολοκλήρωσής του. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι σημαντικό τις μέρες αυτές να επιτρέψετε στην ύπαρξή σας στιγμές διασκέδασης. Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους περισσότερους από εσάς καθώς η γοητεία τους  δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσαρμοστείτε το συντομότερο με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον οικονομικό και περιουσιακό τομέα του ωροσκοπίου σας περικόπτοντας κάποιες απ’ τις δαπάνες σας.
Κωστας Κονδύλης
Τηλ. 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990