Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 6/11

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/11
ΚΡΙΟΣ
Το να παραμείνετε στην θεωρία είναι αρκετά εύκολο. Το διάστημα αυτό όμως θα πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα και να εφαρμόσετε στην πράξη τις θεωρίες σας. Η σημερινή μέρα προβλέπεται δύσκολη. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να διακόψουν το δεσμό τους λόγο των πληγωμένων τους συναισθημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μυστηριώδης χαρακτήρας σας, διαβρώνει το κλίμα της σχέσης και της εμπιστοσύνης. Ξεπεράστε τις αδυναμίες σας σκεφτόμενοι θετικά. Πιθανόν να χρειαστεί να παρευρεθείτε σε ένα περιβάλλον που δεν θα σας είναι και τόσο ευχάριστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πλούσιος φαίνεται να είναι και σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εάν είσθε ελεύθεροι επαγγελματίες μην διστάσετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ακόμη και αν χρειαστεί να τοποθετήσετε επιπλέον κεφάλαια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας ζητήματα και γενικά η κοινωνική σας καταξίωση. Ο συναισθηματικός σας κόσμος φαίνεται να δημιουργεί εκπλήξεις στο ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες που τους δίνονται δεν είναι και λίγες.

ΛΕΩΝ
Κάποιοι από εσάς θα επανεξετάσουν το γάμο ή τις μακροχρόνιες αισθηματικές σχέσεις. Ο σύντροφος θα αποκτήσει για εσάς μεγαλύτερη σημασία. Το να διασκεδάσετε με την παρέα σας ίσως να είναι ότι καλύτερο σήμερα το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα πρέπει ο σύντροφος να σας αφήσει για λίγο ελεύθερους να επιλέξετε. Οι ανασφάλειές του θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. Καλό θα είναι να μην ελπίζετε και τόσο στα υποσχέσεις κάποιων και ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τα διάρκεια της σημερινής ημέρας θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Σήμερα ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα σας που αφορά την αισθηματική σας ζωή. Να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις ή να κάνετε αυτό που θέλετε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οποιεσδήποτε δημιουργικές δραστηριότητες θα έλξουν το ενδιαφέρον σας αρκεί να μην είναι ρουτίνα για εσάς η ενασχόληση μαζί τους. Τολμήστε σήμερα μία εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ουσιαστικό διάλογο και επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην πιστέψετε πως ότι έχετε καταφέρει οφείλετε μόνο στις δυνάμεις σας και ξεχνώντας τη βοήθεια που λάβατε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην επιτρέψετε, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας φορτώνουν με άγχος να αλλοιώσουν τη συμπεριφορά σας στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή ημέρα για όσους ασκούν καλλιτεχνικό επάγγελμα και έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν κάθε δημιουργική τους σκέψη. Η σημερινή ημέρα προσφέρετε για διασκέδαση. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και διασκεδάστε με τον/την αγαπημένο/η σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να ανατρέψετε τα πάντα επειδή πιστεύετε πως κάποιοι σας έχουν επιβάλλει τρόπους και συμπεριφορές στο χώρο σας δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο για το περιβάλλον σας. Σήμερα θα είστε γεμάτοι πρωτότυπες ιδέες και ενθουσιασμό. Κάντε μία έκπληξη στο ταίρι σας! Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην  μπορείτε να ξεκαθαρίστε εάν τα ευνοϊκά σχόλια που δέχεστε περιλαμβάνουν και ερωτικό υπονοούμενο. Ιδιαίτερη βαρύτητα φαίνεται να έχουν σήμερα οι προσωπικές κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Κώστας Κονδύλης
Τηλ. 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990