Ερωτικά Ταρώ 6/11/2023


Για Δευτέρα 6/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Για όποιους αγαπητοί μου φίλοι Κριοί κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα και ερωτικά τη σημερινή μέρα μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές επηρεασμένοι απ’ τη στάση του συντρόφου σας. Προσπαθήστε και οι δύο να βρείτε το συντομότερο τη χρυσή τομή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι παντρεμένοι και όσοι έχουν κάποια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, εάν θέλουν η σχέση τους να γίνει ενδιαφέρουσα.

ΛΕΩΝ
Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο. Μην ζητάτε υποχωρήσεις από σύντρόφο ή εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ
Οι παράγοντες της σημερινής βραδιάς, επηρεάζουν την συμπεριφορά και την εμφάνισή σας φέρνοντας ευχάριστα αποτελέσματα στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες που θα κυριαρχήσουν στην αισθηματική σας ζωή δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή. Τα ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ αλλά… δεν θέλετε να το εκφράσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον έρωτα να πλανιέται στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος ξεκινά με το ‘καλημέρα‘ η βδομάδα. Αν αυτό δεν είναι θετικό τότε τι είναι; 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990