Ερωτικά Ταρώ 7/11/2023



ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε γοητευτικοί, ευχάριστοι, με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται όπως είστε.

ΤΑΥΡΟΣ 
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς και τα οικονομικά να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Άλλωστε δεν ευθύνεται… 

ΛΕΩΝ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες ή ακόμα και ανούσιες λεπτομέρειες. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα η σχέση σας δοκιμάζετε και προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται να επανεμφανίζονται κάνοντας πολύ δύσκολη την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ σας.    

ΖΥΓΟΣ 
Συναισθηματικά σήμερα περνάτε μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.     

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε ότι την χρειάζεται πραγματικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε από ένα προηγούμενο δεσμό ενδέχεται να βγουν προς τα έξω, επηρεάζοντας αρνητικά την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Διασκεδάστε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει!

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990