Ερωτικά Ταρώ 8/11/2023


Για Τετάρτη 8/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε σήμερα μέσα από τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα ζήσετε στιγμές πάθους. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η νοητική σας κατάσταση θα είναι ταραγμένη και θα επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή. Όσοι διατηρούν κρυφές σχέσεις… πιθανολογούνται αποκαλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα.  

ΛΕΩΝ
Η συναισθηματική απογοήτευση από τη διάψευση των ελπίδων σας, σας μεταμορφώνει σε εσωστρεφή άτομα που «βλέπουν» τα πάντα μαύρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι αδέσμευτοι πιθανόν να μην στεριώνετε με καμία γνωριμία, ακόμα κι αν μοιάζει πολλά υποσχόμενη αρχικά. Μην ελπίζετε να βρείτε όλα όσα ζητάτε.   

ΖΥΓΟΣ 
Ρομαντισμός, τριαντάφυλλα, κάρτες είναι τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα της καρδιάς σας. Παραδοθείτε σε παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κάποιες  γνωριμίες, αναστατώνουν αρκετούς Σκορπιούς ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής τους σχέσης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα αισθανθείτε άνετα και ζεστά μέσα από μια στενή σχέση. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι οι άλλοι είναι πολύ πιεστικοί ή πολύ διαφορετικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι εύκολο για εσάς και κυρίως τους αδέσμευτους να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε, αφήστε να σας φλερτάρουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα και διασκεδάστε.

ΙΧΘΕΙΣ
Η συναισθηματική αντίθεση που θα προκύψει με το σύντροφο φαίνεται να σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990