Ερωτικά Ταρώ 9/11/2023


Για Πέμπτη 9/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Αυθόρμητοι και πρωτότυποι καθώς θα είστε, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και σχέσεις και δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα συναντήσετε το έτερόν σας ήμισυ.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Μην προβάλετε την εγωπάθεια, τους καθωσπρεπισμούς, τις ιδιοτροπίες και τις ανασφάλειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Αρκετοί θα νιώσουν αγάπη και συμπαράσταση απ’ το σύντροφο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σήμερα σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ
Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν σήμερα μέσα από τη σχέση αν και θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. Εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Εγκαρδιότητα θα υπάρξει στη σχέση σας και μία
ανάγκη θα διαμορφώσει τον ψυχισμό σας για να το ρίξετε έξω διασκεδάζοντας με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα της σχέση. Σκεφθείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990