Αυτός είναι ο Τοξότης καρδιά μου


Από τη  Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Από 22/11/2023 16:02 μέχρι τις 22/12/2023 05:28 π.μ. θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Τοξότη. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι στόχοι και οι επιθυμίες του : Ο στόχος και η επιθυμία του Τοξότη είναι η επέκταση γνώσεων, εμπειριών, η ανάπτυξη του πνεύματός του και η διάδοση των βιωματικών του εμπειριών.

Η κοινωνική του ζωή : Ιδιαίτερα κοινωνικός με διάφορες τάξεις κοινωνικές, ενώ διατηρεί στην κοινωνική του ζωή σχέσεις και με αλλοδαπά πρόσωπα για να διευρύνει γνώσεις και να έχει πολύπλευρη ενημέρωση.

Η επικοινωνία του : Ο Τοξότης επικοινωνεί με κάθε άνθρωπο με ευκολία για να ανταλλάξει απόψεις, αλλά κυρίως για να επεκτείνει τις γνώσεις του μέσα από την καθημερινότητα του.

Ο σύντροφος που αναζητά : Αναζητά σύντροφο επικοινωνιακό που να τον ακολουθεί και στις εξορμήσεις του. Συχνά μπλέκει σε διπλές καταστάσεις συναισθηματικά.

Το επάγγελμα που του ταιριάζει : Επάγγελμα που θα εμπεριέχει ταξίδια, γνώσεις, επαφή με διάφορούς πολιτισμούς, είναι το ιδανικότερο για έναν Τοξότη.

Το σπίτι και η διακόσμηση του : Αναζητά σπίτι άνετο, φωτεινό με ενέργεια, ενώ στη διακόσμηση προτιμά να είναι οι χώροι με αντικείμενα σύγχρονα και πρακτικά.

Οι φοβίες και οι ενοχές του : Ουσιαστικά ως Ζώδιο έχουν τις λιγότερες φοβίες καθώς είναι αισιόδοξα πρόσωπα. Οι ενοχές ελάχιστες που είναι εάν μπορούν να μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο εμπειρίες και γνώσεις.

Η διαχείριση των κεφαλαίων του : Δεν έχουν και την καλύτερη διαχείρισης κεφαλαίων και αποθεμάτων, καθώς έντονος τρόπος ζωής τους οδηγεί σε σπατάλη.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τον Τοξότη κάλεσε με στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990