Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Δεκεμβρίου


ΚΡΙΟΣ 
Το Δεκέμβριο, η διάθεσή σας, θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, επιτρέποντας την επέκταση των στόχων σας. Θέματα επαγγελματικά, θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.
Οι μέρες σας βοηθούν στις επαγγελματικές σας κινήσεις, να προωθήσετε στόχους, να μιλήσετε για τα προγράμματά σας και να βρείτε ή να γνωρίσετε πρόσωπα που θα σας στηρίξουν με τον τρόπο τους.
Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω την 1η μέρα στρέφει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας καταξίωση και στα επαγγελματικά σας.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου θα θέλετε να εκφράστε τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις σε φιλικά πρόσωπα και θα προσπαθήσετε μέσω της ανταλλαγής απόψεων να βρείτε τη αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα.
Την 4η μέρα η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29, αυξάνοντας το ερωτικό πάθος στους περισσότερους από εσάς.
Η περίοδος του δευτέρου δεκαημέρου θα ευνοήσει το εισόδημα που προέρχεται απ’ την εργασία σας, εφόσον είναι πιθανόν να λάβετε κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. 
Ετοιμάζεστε για τις γιορτές και παράλληλα αυξάνετε τις βραδινές σας εξόδους. Σε κάποιες από αυτές τις εξόδους μην εκπλαγείτε εάν άτομα από το φιλικό σας κύκλο, εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.  
Τις τελευταίες δέκα ημέρες του 2023, θα σας απορροφήσουν οι προετοιμασίες των εορτών.
Όσοι από εσάς είναι υπάλληλοι 22 με 24/12ου ενδέχεται να αισθανθούν θλίψη απογοήτευση και  κατάπτωση διαπιστώνοντας πως οι κόποι τους δεν αναγνωρίζονται απ’ τους προϊσταμένους τους. Όλοι σας τις μέρες αυτές θα πρέπει να διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε κάθε είδους αντιπαράθεση και τριβή με πρόσωπα απ’ την εργασία σας.
 

ΤΑΥΡΟΣ 
Το πρώτο πενθήμερο θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις αλήθειες που περιστρέφονται στη ζωή σας, αποκαλύπτοντας τα σχέδια των άλλων.
Δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία εάν σας δοθεί για ένα ταξίδι αναψυχής ακόμη και στο εξωτερικό από τις 1 Δεκέμβρη που ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας.
Καλό θα είναι να αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια και να διώξετε δυσάρεστες σκέψεις τις πρώτες τρεις μέρες του μήνα. 
Η Αφροδίτη  θα περάσει στο Ζώδιο του Σκορπιού και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας στις 4/12ου όπου θα παραμείνει στο Ζώδιο αυτό μέχρι και τις 29. Τις μέρες αυτές θα βλέπετε τον σύντροφό σας αρκετά γοητευτικό.
Το δεύτερο δεκαήμερο σας οδηγεί σε κάποια έξοδα λόγω ψυχικών και συναισθηματικών διακυμάνσεων. Περιορίστε τις αγορές σας στο ελάχιστο, εκείνες τις ημέρες και αποφύγετε να διεκδικήσετε δικαιώματα και πράγματα που δεν σας ανήκουν.
Τις μέρες αυτές, η διάθεσή σας, θα σας επιτρέψει να φιλοσοφήσετε τα πράγματα, ιδιαίτερα την παραμονή των Χριστουγέννων.
Το δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες με το άμεσο περιβάλλον, που καλό θα είναι να μην τις λάβετε και τόσο υπόψη σας.
Μετά τις 21/12ου φαίνεται να προκύπτουν κάποιες καινούργιες γνωριμίες απ’ τον επαγγελματικό σας χώρο που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας. 
Στις 22 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Ζωδιακό, θα περάσει στο Ζώδιο του Αιγόκερου και θα ενεργοποιήσει τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζοντας όψη Τριγώνου με το γενέθλιο Ήλιο σας. Έτσι λοιπόν αρκετοί από εσάς και ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα διαπιστώσουν πως θα προκύψουν τάσεις ανόδου, μέσω κοινωνικών και επαγγελματικών γνωριμιών. 
Οι παραμονές των εορτών δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο, βελτιώνοντας σχέσεις με ανωτέρους.
Φροντίστε εάν είναι δυνατό αυτές τις ημέρες που είναι εύκολο να πέσετε θύματα των επίδοξων πωλητών  να είστε όσο το δυνατό πιο εγκρατής. 

  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικότερα η ψυχολογική σας κατάσταση ίσως να μην είναι τόσο ανεβασμένη, αλλά θα είναι έντονος ο ψυχισμός και το υποσυνείδητό σας.
Η πρώτη βδομάδα θα επεκτείνει τις συναλλαγές, την ανταλλαγή πληροφοριών και τις εμπορικές σας δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τώρα και τις αντιδράσεις κάποιων που δεν θα συμφωνήσουν απόλυτα μαζί σας.
Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να γίνει ένας καλός οδηγός, τη στιγμή που πρόκειται να πάρετε αποφάσεις, απ’ τις οποίες θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα στο μέλλον.           
Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και ετοιμότητα σε σχέση με καθημερινά ζητήματα.
Θα περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες και θα μετακινήστε συνεχώς για να συναντήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας. 
Προετοιμάστε το σπίτι σας για τις γιορτές και φροντίστε εγκαίρως να κάνετε τις αγορές σας.
Φθάνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και εξετάζοντας τις πλανητικές επιδράσεις, διαπιστώνουμε πως η διάθεσή σας θα κυμανθεί μεταξύ των άκρων, ενώ θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας για τον επόμενο χρόνο.
Η δραστηριότητα σας είναι πιθανόν να στραφεί σε θέματα που δεν είναι και τόσο προσιτά ενώ το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά του συντρόφου σας θα είναι αυξημένο. Λίγες μέρες πριν τις εορτές εσείς θα θελήσετε να αναπτύξετε τις γνωριμίες σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις, με την επιρροή του Ήλιου από το Ζώδιο του Αιγόκερου, που θα εισέρθει στις 22 του μηνός και θα κυβερνήσει τον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.  
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί στα άκρα από τις 22 και θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές για τη ζωή σας που θα θέλετε να αρχίσουν να πραγματοποιούνται απ’ τον επόμενο χρόνο.
Οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς αυξάνουν την παραγωγικότητά σας, για να διεκπεραιώσετε κάθε εργασία, ώστε τις μέρες των εορτών να είστε ήσυχοι, καθώς πολλές δουλειές θα έχουν τακτοποιηθεί. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε και των άλλων αρμοδιότητες, κάτι που σίγουρα δεν θα σας είναι και τόσο ευχάριστο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι αρχές του φετινού Δεκέμβρη σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις στην εργασία σας, ενώ είναι πιθανόν να εμφανισθούν παλαιότερα προβλήματα και εχθρότητες.
Φαίνεται πως αυτή τη περίοδο βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πληρότητα και έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να σας κατανοήσουν. Συγκινήσεις και φόρτιση της ατμόσφαιρας χωρίς  ιδιαίτερο λόγο.
Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Σκορπιό απ’ τις 4 μέχρι και τις 29/12, φέρνει στη επιφάνεια τα συναισθήματά σας τις επιθυμίες σας και το ερωτικό σας πάθος.
Το διάστημα από τις 4 μέχρι και τις 23/12 θα σας διευκολύνει να τακτοποιήσετε αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχετε άγχος και υπερένταση.   Επίσης, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας θέματα και τρόπους αύξησης της εργασίας σας.
Σε αρκετά καλό επίπεδο θα κυμανθούν τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, επιτρέποντάς σας να προσφέρετε περισσότερα αγαθά και διασκέδαση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένεια. 
Το κλίμα των εορτών θα σας φέρει σε αρμονία με το περιβάλλον γενικά και θα θελήσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τη βοήθεια όσων συγκατοικούν μαζί σας. Γενικά τώρα ας προσέξετε τις αγορές σας, στα καταναλωτικά αγαθά και εστιάστε την προσοχή σας στην ποιότητα. Οι ετοιμασίες του σπιτιού για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, θα απορροφήσουν τώρα το ενδιαφέρον σας, και είναι φυσικό, καθώς ως καλοί οικοδεσπότες που είστε, θέλετε να προσφέρετε όσα το δυνατόν περισσότερα μπορείτε στους καλεσμένους σας. Κάντε έξυπνες αγορές αυτές τις μέρες.
Τώρα ο σύντροφός σας πιθανόν να εμφανισθεί αρκετά δυναμικός στο περιβάλλον του και πιθανόν να πάρει κάποια προαγωγή στην εργασία του. Εσείς θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη συζυγική σας ζωή και γενικότερα για κάθε είδους συνεργασίας σας.
Η γνώμη των συνεργατών σας, από τις 22 Δεκεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα είναι παραπάνω από απαραίτητη, καθώς θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τις επιχειρήσεις σας. 


ΛΕΩΝ 
Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα παιδιά, τους εραστές και τα χόμπι σας, ενώ η αυτό-έκφρασή σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, καθώς θα είστε αρκετά αισιόδοξοι.
Εάν τώρα κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και για εσάς τους ίδιους, θυμηθείτε ότι πολλές φορές, το ακριβό είναι φθηνό λόγω της καλύτερης ποιότητας που προσφέρει,
Από 1/12 έως 23 ο Ερμής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και φαίνεται πως οι Λέοντες θα αυξήσουν τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις και επικοινωνίες αλλά το άγχος της καθημερινότητας θα εισβάλλει με αρνητικές συνέπειες στη ζωή τους.
Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα υπάρχει κάποια εσωτερική ενέργεια η οποία θα σας δώσει κουράγιο και θα αυξήσει τη φυσική σας δύναμη και αντοχή. 
Απ’ τις 4/12 μέχρι τις 29 η Αφροδίτη θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας προς το σύντροφό σας και να μην σας περάσει η ιδέα πως έχετε το δικαίωμα να συμπεριφέρεστε όπως θέλετε στη σχέση.
Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα είναι αυξημένο, ρισκάροντας περισσότερα από όσα υπολογίζατε αρχικά στις επιχειρήσεις σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να σεβαστείτε τον ανταγωνισμό και να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας.
Η νευρικότητα και η πνευματική ένταση μπορεί να καταλήξει σε βεβιασμένες αποφάσεις.
Προσέξτε όμως να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και υπολογίστε τους τυχών αντιπάλους σας. Θα αισθανθείτε ότι κάποιοι θέλουν να σας περιορίσουν και αυτό θα σας φέρει σε ιδιαίτερη μαχητικότητα μαζί τους.
Θα στραφεί το ενδιαφέρον σας για τη καλυτέρευση της καθημερινότητας και του βιοτικού σας επιπέδου και δεν θα μείνετε καθόλου αδιάφοροι για το επάγγελμά σας, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του έτους. 
Από τις 22/12, ο Ήλιος θα είναι στον Αιγόκερο και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και τη δουλειά σας, ενώ θα θελήσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες στους άλλους, ρίχνοντας αρκετές φορές τον εγωισμό σας.
Περάστε ευχάριστα τις ημέρες των εορτών και εκδηλώστε την αγάπη σας σε οικογένεια φίλους, συγγενείς.
Οι προετοιμασίες των εορτών, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους, καθώς δίνουν «χρώμα» στη ζωή σας. Μην υπερβάλλετε σε άσκοπα έξοδα και αγορές, χρεώνοντας υπερβολικά την πιστωτική σας κάρτα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Φροντίστε τη διατροφή και τη δίαιτα σας αυτή την εποχή και ξεκινήστε προσπάθειες για λίγη γυμναστική.
Το πρώτο δεκαήμερο σας κάνει παρορμητικούς στη σκέψη και στην εκτέλεση των αποφάσεών σας και καυστικούς στο διάλογο.
Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, 1 με 23/12ου θα βοηθήσει την αυτό-έκφρασή σας παρακινώντας σας να έρθετε σε επαφή με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο.
Με το ξεκίνημα του φετινού Δεκέμβρη, στρέφετε τη σκέψη και το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια. Θα αυξηθούν οι επισκέψεις φίλων, συγγενών και γνωστών που θα τους εντυπωσιάσετε με την φιλοξενία σας.
Το παρελθόν, θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμβουλος, μεταξύ 4 με 21. Τις ημέρες αυτές, τακτοποιήστε φορολογικές εκκρεμότητες και τακτοποιήστε αρχείο και προσωπικούς χώρους. Ίσως να έχετε αύξηση της πελατείας σας εάν είσθε ελεύθερος επαγγελματίας.
Η θετική επιδράσεις της Αφροδίτης από τον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και τον Σκορπιό από 4 μέχρι 29 του μήνα, θα σας κάνει ευγενικούς και πρόσχαρους κερδίζοντας την εκτίμηση των προσώπων που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας.
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου θα αυξηθούν οι ενέργειες στην εργασία σας και θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερη δράση σε αυτή, ενώ είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας εάν κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να ακούτε τη γνώμη τους.
Το δεύτερο δεκαήμερο, φαίνεται να σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς σε χρηματικά ποσά που σας χρωστούν κάποιοι, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας με πελάτες ή ακόμη και εργοδότες.
Τα μέσα Δεκέμβρη φαίνεται να δημιουργούν προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας, και καλό θα είναι να μην τα μεταφέρετε στην οικογένεια σας.
Αν σχετίζεστε με το χώρο της τέχνης θα έχετε επιτυχίες αυτή τη περίοδο και θα αυξηθούν τα κέρδη σας μετά από κάποιες αναγνωρισμένες προσπάθειές σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2023 σας βρίσκει χαρούμενους και αισιόδοξους, όπως και είναι επόμενο καθώς ο Ήλιος από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου από τις 22/12, και τον 5ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, αφυπνίζει συναισθήματα και σας χαρίζει συγκινήσεις μέσα από διασκέδαση και ερωτικές κατακτήσεις.
Τις τελευταίες ημέρες του έτους καλείστε να πάρετε μία υπεύθυνη στάση απέναντι στις υποχρεώσεις σας και τα καθημερινά σας προβλήματα και κάποιοι από εσάς θα χαρακτηρισθούν από μία εργασιομανία.


ΖΥΓΟΣ 
Το πρώτο τριήμερο του φετινού Δεκέμβρη, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας, ενώ θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί στην οδήγηση.
Ένα δημιουργικό σας σχέδιο επωφελείται! Ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και αναζήτηση στο βάθος των καταστάσεων.
Απ’ τις 4 μέχρι και τις 29/12ου που η Αφροδίτη θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό είναι πιθανόν να υπάρξει άμεση σύνδεση αισθημάτων και χρήματος καθώς άλλοι θα ξοδεύετε για κάποιες απολαύσεις και άλλοι για να προσφέρουν στο σύντροφό τους περισσότερα αγαθά.
Πιθανόν να έχετε αρκετές επισκέψεις στο σπίτι σας. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε σοβαρότερα με τους γονείς σας και να σας κατανοήσουν. Ίσως να κλειστείτε προσωρινά στον εαυτό σας και να κινήστε γενικότερα σε γνωστά για εσάς μέρη.
Τα τέλη του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να προκαλούν συναισθηματικές ανασφάλειες στους περισσότερους Ζυγούς και κάποια δυσαρέσκεια απ’ την στάση των δικών τους ανθρώπων.
Η περίοδος αυτή, θα ευνοήσει όσους ασχολούνται με επιχειρήσεις διασκεδάσεως και ψυχαγωγίας, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εργασίες που έχουν άμεση σχέση με την παιδεία ή τον αθλητισμό.  
Περνώντας οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου σας δίνουν μεγάλη ενέργεια ιδιαίτερα σ’ όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, καθώς θα τους κάνει αρκετά δραστήριους, αλλά καλό θα είναι να προσέχουν πως συμπεριφέρονται στους συνεργάτες σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ιδιαίτερα των εορτών, θα δώσετε μεγάλη σημασία στο σπίτι και την οικογένεια, θέλοντας να προσφέρετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στους δικούς σας ανθρώπους.
Φανείτε προσεχτικοί στα έξοδά σας τις τελευταίες επτά μέρες και μην παρασυρθείτε την τελευταία ημέρα από τα τυχερά παιχνίδια. 
Ανυπομονείτε να κάνετε κάποιο πρόγραμμα για τις δραστηριότητές σας λίγο πριν την είσοδο του Νέου Έτους και φυσικά κάποια αναδρομή στο παρελθόν θα σας διδάξει ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Ο Ήλιος, από το Ζώδιο του Αιγόκερου, που θα είναι από τις 22 Δεκεμβρίου, θα σας κάνει να γυρίσετε για λίγο το χρόνο πίσω και να βυθιστείτε στις αναμνήσεις σας. Τώρα θα αισθανθείτε μία ασφάλεια και υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους και πιθανόν να θελήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την οικογένειά σας. Αποφύγετε τα «πρέπει», και αφήστε ελεύθερους τους άλλους. Τις ημέρες των εορτών θα περάσετε αρκετά ευχάριστα και θα κάνετε και νέες γνωριμίες.
Την τελευταία ημέρα του έτους, αποφύγετε να παίξετε μεγάλο ποσό χρημάτων στα τυχερά παιγνίδια. Ανταλλάξτε τις ευχές σας για το Νέο Έτος με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.   


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι ευγενικές κουβέντες κερδίζουν έναντι του σαρκασμού που καλό θα είναι να αποφεύγετε τουλάχιστον γι’ αυτή την περίοδο. 
Η ανάγκη σας να αποκτήσετε όλο και περισσότερα, πιστεύοντας πως έτσι θα αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και θα δώσετε χρώμα στη ζωή σας, είναι πιθανό σύντομα να διαψευσθεί. 
Στις 1 του μήνα, ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερο, βοηθώντας σας να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στη ζωή σας και να περάσετε εύκολα το όποιο μήνυμα θέλετε να ακουστεί.
Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου σας βρίσκει προσανατολισμένους στην αντιμετώπιση των οικονομικών αναγκών του μήνα, που φαίνονται αυξημένες. 
Η Αφροδίτη θα επισκεφτεί στο Ζώδιό σας την 4η μέρα του μήνα και θα παραμείνει μέχρι και τις 29 και θα αυξήσει τη γοητεία σας.
Οι κρυφές ικανότητές σας θα εκδηλωθούν δημιουργώντας μία άλλη κατάσταση πραγμάτων. Περίοδος θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Ίσως όμως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με όσα έχετε γύρω σας.
Η αγάπη για την οικογένεια και τους γονείς σας θα σας φέρει πιο κοντά μαζί τους και θα θελήσετε να στολίσετε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα. 
Το δεύτερο δεκαήμερο θα αυξήσει τα έξοδα μετακινήσεων και επικοινωνίας και θα σας βοηθήσει, να αποδώσουν κέρδος οι συναλλαγές σας.
Πλησιάζουν οι γιορτές και κάποια έξοδα, ίσως να είναι αναπόφευκτα να γίνουν σε αγορές και δαπάνες σε διασκεδάσεις. Μην τσιγκουνεύεστε, απλώς να είστε κάπως συγκρατημένοι και ιδιαίτερα στη διασκέδαση, αν και χρειάζεται και αυτή.
Συμπόνια για ένα μακρινό οικογενειακό πρόσωπο, θα υπάρξει από μέρους σας τις τελευταίες ημέρες τις περιόδου.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2023, συγκεκριμένα απ’ τις 22/12, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αιγόκερο, θα ενδιαφερθείτε για το περιβάλλον σας, στρέφοντας την προσοχή σε συγγενείς και αδέλφια και οι μέρες αυτές θα σας  επιτρέψουν να τους επισκεφτείτε. Ανταλλάξτε τις ευχές σας τις μέρες των εορτών και τα δώρα σας.
Οι μέρες που ακολουθούν, κυρίως μετά τις 27 σας κάνουν αρκετά δυναμικούς για την προώθηση σχεδίων και επιθυμιών, αλλά θα πρέπει να ελεγχθεί κάθε είδους παρόρμηση που μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Είναι προτιμότερο αυτό το μήνα να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας βοηθούν να ενεργοποιήσετε το υποσυνείδητό σας και να βελτιώσετε τον ψυχικό σας κόσμο.
Από 1/12 μέχρι 23 που ο Ερμής θα φιλοξενείται απ’ τον Αιγόκερω αυξάνονται οι δαπάνες μετακινήσεων και επικοινωνιών στους περισσότερους Τοξότες.
Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου μπορεί να θεωρηθεί αρκετά εποικοδομητικό, καθώς θέτετε νέες βάσεις για τη ζωή σας, έχοντας την υποστήριξη περιβάλλοντος και ατόμων που κατέχουν θέσεις – κλειδιά.
Την 4η μέρα του μήνα η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το Ζώδιο του Σκορπιού και τον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα στην αισθηματικής σας ζωή απ’ της αμφιβόλου ηθικής επιλογές συντρόφων.
Η εποχή θα σας βρει αρκετά αισιόδοξους να προετοιμάζεστε για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Φροντίστε έγκαιρα τις αγορές σας και ελέγξτε την ποιότητα που θα αγοράσετε σε σχέση με την τιμή που θα πληρώσετε. Η προσοχή πρέπει να είναι το έμβλημά σας κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας. Η δύναμη βρίσκεται στην αυτό-έκφραση, τους λόγους προς το κοινό, στο ντύσιμο για να εντυπωσιάσετε.
Θα ανακατευτείτε από τις 4/12 μέχρι και τις 17 με πολλά πράγματα χωρίς όμως να μπορέσετε να πετύχετε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι ιδέες και οι επικοινωνίες σας θα τρέχουν πολύ γρήγορα για σας και αυτό εγκυμονεί κινδύνους στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Κάθε είδους αποτυχία ή επιτυχία θα εξαρτηθεί, από τις κινήσεις σας και το κατά πόσο σύμφωνες είναι με το περιβάλλον.
Οι σκέψεις σας γύρω από τα οικονομικά σας θέματα πιθανόν να σας δώσουν κάποιες λύσεις για την γενικότερη άνοδο του βιοτικού σας επιπέδου.
Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 22/12, θα φέρει αύξηση στα οικονομικά σας. Αυτή την περίοδο προβλέπεται πως θα αναγνωριστούν οι επαγγελματικές σας προσπάθειες. Τα έξοδα βέβαια που θα προκύψουν, δεν θα αφήσουν περίσσευμα οικονομικό.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα περάσετε ευχάριστα σε ένα αγαπημένο περιβάλλον, ενώ η αυξημένη σας διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το κλίμα της χρονιάς που ακολουθεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Εποικοδομητικό για τους προσωπικούς στόχους θα αποδειχθεί αυτό το διάστημα, που η κοινωνικότητα και οι φιλίες θα μπορέσουν να τους υποστηρίξουν. Δραστηριοποιηθείτε για κοινωνικά ζητήματα και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για την επίτευξη ενός στόχου. 
1 με 23 Δεκέμβρη που ο Ερμής θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας θα μπορέσετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και να κάνετε έξυπνες και εμπορικές κινήσεις.
Οι πρώτες εφτά ημέρες αλλά και οι μέρες των Εορτών, σας κάνουν Κοινωνικούς και ευχάριστους. Παρουσιάζεστε τώρα, βλέποντας τα πράγματα με αισιοδοξία, που την ανταποδίδετε και στον περίγυρο. 
Στις 4/12 η Αφροδίτη θα περάσει στο Ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 και ενδέχεται κάποιοι από εσάς να εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσουν απ’ την παρέα τους.
Τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα θα δώσετε έμφαση στο περιβάλλον σας θέλοντας να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας και να επικοινωνήσετε με τον περίγυρο και τα συγγενικά σας πρόσωπα.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο φαίνεται πως κατά κάποιο τρόπο θα αποσυρθείτε για λίγο απ’ την καθημερινότητα στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές υποθέσεις. 
Οι συζητήσεις σας θα είναι αρκετά σοβαρές και θα καταπιαστείτε και με επιστημονικά θέματα.
Τώρα θα θέλετε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε με τους ανωτέρους σας για κάθε σοβαρό ζήτημα μέσα στην εργασία σας. Επίσης αρκετές θα είναι και η μετακινήσεις σας κυρίως σε χώρους δεξιώσεων καθώς και σε δημόσιους οργανισμούς. 
Θα χρειαστεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα και να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στην εργασία σας μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, προβλήματα επικοινωνίας με τους υφισταμένους σας. 
Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί τώρα να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, ώστε τις τελευταίες μέρες του 2023 να μπορέσουν να βρεθούν ήρεμοι κοντά στην οικογένειά τους. 
Από τις 22 και έπειτα με τον Ήλιο στο Ζώδιό σας, η εμφάνιση και η συμπεριφορά σας, θα παίξουν θετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις.
Την τελευταία ημέρα του έτους, θα περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφο, την οικογένεια και φιλικά πρόσωπα, περιμένοντας στο χώρο του σπιτιού σας το Νέο Έτος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Την περίοδο αυτή και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται να σας απασχολούν θέματα εξασφάλισης συμφερόντων και θέσεων όπως και οι οικογενειακές σας υποθέσεις.
Κάποιες ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις κυρίως για τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας κυριεύουν από 1 μέχρι 23 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα φιλοξενείται απ’ τον Αιγόκερω.
Ο τελευταίος μήνας του έτους ξεκινάει πολύ καλά για τους περισσότερους Υδροχόους, καθώς βλέπουν τις προσπάθειές τους να αποδίδουν καρπούς και τα όσα είχαν εκφράσει –ακόμη και αν συνάντησαν αντιδράσεις- να ακολουθούνται και από άλλους.
Η αισιοδοξία, και η πίστη γενικότερα στον εαυτό σας, βοηθούν για κάθε είδους δραστηριότητες, φέρνοντας επιτυχία στην επίτευξη στόχων, συλλογικών σκοπών και προγραμμάτων
Οι πληροφορίες που έχετε αποκτήσει σας οδηγούν σε μια ασυνήθιστη οικονομική ευκαιρία το πρώτο δεκαήμερο.
Προγραμματίστε το συντομότερο με το σύντροφο σας τις αγορές που έχετε να κάνετε για τις γιορτές των Χριστουγέννων κάνοντας έναν οικονομικό προϋπολογισμό.
Κάντε έξυπνες αγορές κερδίζοντας χρήματα και αποφύγετε να ξοδέψετε κάποια από αυτά σε προϊόντα που δεν είναι απαραίτητα.
Συναντήστε συγγενικά πρόσωπα και ενδιαφερθείτε για τους προβληματισμούς τους στα μέσα του μήνα περνώντας παράλληλα ευχάριστες στιγμές μαζί τους.
Εάν εργάζεστε υπό καθεστώς υπαλληλικής σχέσης, προσέξτε, μην αναλαμβάνετε επιχειρήματα που δεν σας έχουν αναθέσει και κυρίως μην κάνετε πράξεις αντίθετες απ’ τις επιταγές των προϊσταμένων σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2023 προβλέπεται ευχάριστο καθώς το εορταστικό κλίμα θα φτιάξει τη διάθεσή σας. 
Την τελευταία ημέρα του χρόνου, η τύχη θα είναι στο πλευρό αρκετών του ζωδίου σας, κερδίζοντας μικροποσά και τις ευχές φίλων και συγγενών. 

 
ΙΧΘΕΙΣ  
Η προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο σκοπό χωρίς προσωπικές βλέψεις θα σας δώσει το αίσθημα της ικανοποίησης έστω και χωρίς καμία ανταπόκριση από το περιβάλλον σας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. 
Συνεχίζοντας ο Ήλιος την διέλευσή του  στον Τοξότη και παραμένοντας στο ζώδιο αυτό μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου,  θα σας βοηθήσει επαγγελματικά να επεκτείνετε τους στόχους σας και να σχεδιάσετε την πορεία σας για το επόμενο έτος.
Θα έχετε τη διάθεση να επεκταθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια και οι φιλοδοξίες σας από 1μέχρι τις 23 Δεκέμβρη που ο Ερμής θα διελαύνει το ζώδιο του Αιγόκερου.
Καθώς φαίνεται, αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που καταβάλετε στην εργασία σας και ξεκαθαρίζουν υποθέσεις που σας απασχόλησαν στο παρελθόν.
Η οικονομική σας κατάσταση αρχίζει να ξεκαθαρίζει στο τέλος του μήνα. Οι απολαβές είναι στο δρόμο.
Οι πιθανότητες να πάρετε μία προαγωγή και να επεκτείνετε τη φήμη σας στην αγορά, είναι αυξημένες, ιδιαίτερα εάν εργαστήκατε στο παρελθόν τίμια και υπεύθυνα.  
Οι προετοιμασίες των εορτών, σας βγάζουν λίγο απ’ τα καθημερινά και την ρουτίνα, οδηγώντας σας  σε υπέρογκα έξοδα για διασκέδαση με τους φίλους σας και κατανάλωση αλκοόλ.
Διατηρείστε μία αισιόδοξη στάση απέναντι στις δυσκολίες και περάστε ευχάριστα τις ημέρες των εορτών με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.
Περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες και φροντίστε να ξεκουραστείτε, κυρίως ψυχικά τις ημέρες των επίσημων αργιών, κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και αποφύγετε να παίξετε αρκετά χρήματα σε παιγνίδια τυχερά. 
Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς θα πλησιάζουν, θα αυξήσουν το κέφι και τη διασκέδασή σας, ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα ψωνίσουν ρούχα και δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η αισιοδοξία και η ανανέωση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής.
Το τελευταίο δεκαήμερο του 2023, θα σας βρει να έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας σε φιλικά πρόσωπα και την παρέα σας, εφόσον ο Ήλιος θα είναι απ’ τις 22/12 στον Αιγόκερω, διελαύνοντας τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Θέματα κοινωνικά και πολιτικά, εκτός του ότι θα σας απασχολήσουν, θα σας βοηθήσουν να βγάλετε και τις ατομικές σας προβλέψεις για το 2024.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990