Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 Δεκεμβρίου - 17 Δεκεμβρίου 2023


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα αφυπνίζονται κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε θέματα οικονομικά και περιουσιακά. Ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν για να εκλεπτύνετε τις σχέσεις σας και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας εκτιμούν ιδιαίτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή η βδομάδα δημιουργεί κολλήματα στις εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες. Μπορεί τα επαγγελματικά σας να σας απασχολούν ιδιαίτερα το διάστημα αυτό αλλά ερευνήστε διάφορα θέματα και καταστάσεις και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλοί από εσάς, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό τους περίγυρο. Το Πλανητικό σκηνικό στα μέσα της βδομάδας ευνοεί τις αισθηματικές σας συναντήσεις και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα και καινούργιες γνωριμίες.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες είναι δυνατόν να υπάρξουν και καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες και θα μετακινήστε συνεχώς για να συναντήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί μεταξύ των άκρων ιδιαίτερα τις τελευταίες δύο ημέρες και θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας. Η διαφοροποίηση κάποιον καταστάσεων στη δουλειά ίσως να σας αναγκάσει να αλλάξετε ορισμένα σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μία σύντομη περίοδος που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά κτητικοί και αναλυτικοί απέναντί του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα. Τις τελευταίες τρεις μέρες περιορίστε στο ελάχιστο τα προσωπικά σας έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό φαίνεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα στις επαφές σας με το περιβάλλον και στις συνεννοήσεις σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας για κάποια άτομα και μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ανυπομονείτε να θέσετε σε εφαρμογή κάποιο πρόγραμμα για τις δραστηριότητές σας. Όμως οι πλανητικές όψεις φέρνουν απροσδόκητες καθυστερήσεις σε κάθε εμπορική δραστηριότητα. 
Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών σας παρουσιάζονται διάφορες δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μία ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά σας που εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα υπάρξει μία εύνοια στα οικονομικά σας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξοδέψετε άσκοπα τα χρήματά σας ούτε και να τα τοποθετήσετε σε αμφίβολες επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα δώσετε μεγάλη σημασία στο σπίτι και στην οικογένεια θέλοντας να προσφέρετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στους δικούς σας ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι δυσκολίες που θα προκύψουν στην επίτευξη των στόχων θα σας αναγκάσουν να τροποποιήσετε μέρος των σχεδίων σας. Το διάστημα αυτό θα ευνοήσει όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εργασίες που έχουν άμεση σχέση με την παιδεία ή τον αθλητισμό.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται το διάστημα αυτό θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν στη σχέση σας με το σύντροφο. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανόν να μην σας αφήνουν χρόνο να αφιερώσετε στο σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να περιορίσετε τα υπερβολικά έξοδα για διασκέδαση και γενικά τις σπατάλες κάνοντας μεγαλύτερη οικονομία.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς αισθάνονται αρκετά πιεσμένοι εδώ και περίπου δύο εβδομάδες απ’ τις επαγγελματικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Εκμεταλλευτείτε τους πλανητικούς σχηματισμούς στα μέσα της βδομάδας που σας βοηθούν να αλλάξετε τρόπο αντίληψης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για να ανέρθετε. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι κατάλληλες για να διεκπεραιώσετε ή να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά σας.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σας να κατακτήσετε και να κατακτηθείτε θα είναι έντονη. Το Ηλιακό μας σύστημα τις πρώτες πέντε μέρες αυτής της βδομάδας σας κάνει αδικαιολόγητα ανασφαλείς στη σχέση σας και στα ζητήματα ¨καρδιάς¨.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας τελευταία σας αγχώνουν φροντίστε τουλάχιστον να μην ξανοιχθείτε σε νέα έξοδα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
θα υπάρξουν υψηλές εντάσεις στις συζητήσεις σας και κυρίως σε αυτές που αφορούν τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τις συνήθειές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φίλοι και συνεργάτες φαίνονται διατεθειμένοι να είναι μαζί σας και να δίνουν τη βοήθειά τους στις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.  Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας στα τέλη της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες στα μέσα της βδομάδας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας ή ακόμα και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επαγγελματικές σας κινήσεις μπορεί να αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη στα μέσα της βδομάδας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεστε και μία προσεχτική διαχείριση στα οικονομικά σας. 

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι περισσότεροι Ζυγοί και ειδικά αυτοί που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο θα αισθανθούν την υποστήριξη του περιβάλλοντός τους. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλανητικές επιδράσεις για να αναθερμάνετε τις προσωπικές κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προετοιμαστείτε για απρόσμενες αλλαγές, ανακοινώσεις ή ακόμα και για ευκαιρίες στην καριέρα σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να επεκτείνετε στόχους και επιχειρήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα αφυπνιστούν κάποια συναισθήματα έντονης δημιουργικότητας αγάπης και έρωτα που είναι όμως αρκετά ελεγχόμενα και εκλογικευμένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το Σύμπαν τις πρώτες πέντε μέρες σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα και επιθυμίες. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις σε συνδυασμό με κάποιες ζημιές ή ‘φουσκωμένους‘ λογαριασμούς που θα λάβετε σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφαλείς σε σχέση με το εισόδημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα σκεφθείτε θέματα προσωπικών χώρων και αντικειμένων ενώ παράλληλα θα γυρίσει τη σκέψη σας σε ευχάριστες αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις τις παιδικής σας ηλικίας και τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα δεν θα πρέπει να προκαλέσουν εμπόδια στις σχέσεις σας με το περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές παρουσιάζονται αυξημένες ευθύνες στον επαγγελματικό σας χώρο και μπορεί να διαπιστώσετε πως κάποιες δουλειές δεν θα αποδώσουν και τα αναμενόμενα οφέλη. Η υπομονή θα αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα είστε περισσότερο διστακτικοί και αρκετές στιγμές θα θελήσετε να απομονωθείτε στους δικούς σας χώρους για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας. Αυτό σίγουρα δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι αστρολογικοί παράγοντες επηρεάζουν αρνητικά τα οικονομικά των περισσοτέρων από εσάς και ιδιαίτερα όσων ασκούν ελεύθερο επάγγελμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά δημιουργική φαίνεται να είναι αυτή η βδομάδα φίλοι μου για εσάς φέρνοντας ευχάριστα γεγονότα αλλά και αρκετά απρόοπτα.  Απ’ τα μέσα της βδομάδας και μετά κινείστε πέρα από τον άμεσο κύκλο και επεκτείνετε την κοινωνική σας ανάμιξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας είναι το διάστημα αυτό διορθωτικές και επεκτατικές. Απ’ την Τρίτη και μετά προχωράτε σε κινήσεις κλειδιά που εγγυώνται την επαγγελματική σας άνοδο μέσα στους επόμενους μήνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η προσωπική σας γοητεία θα είναι δεδομένη. Θα είστε τις μέρες αυτές σε θέση να φιλοσοφήσετε τον έρωτα και τις χαρές της ζωής ενώ οι συνθήκες θα ευνοήσουν τα αισθηματικά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διακυμάνσεις θα παρατηρηθούν στις εισπράξεις σας αυτές τις μέρες και ένα αδικαιολόγητο άγχος για οικονομικά θέματα φαίνεται να σας καταβάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές φαίνεται να αυξάνονται οι κοινωνικές σας επαφές όπως και οι συζητήσεις  σας με άτομα του επαγγελματικού και ευρύτερα κοινωνικού σας χώρου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας ζητήματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αν ασχολείστε με ελεύθερο επάγγελμα φανείτε συνεπείς και τυπικοί στις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να είναι ευνοϊκή για θέματα αισθηματικά. Η αναζήτηση συντρόφου με σκοπό την κατανόηση των συναισθημάτων και επιθυμιών σας θα θεωρείτε δεδομένη αυτή την εποχή. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε στις προκλήσεις τις αγοράς και υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε αυξάνοντας τα έξοδα και τις δαπάνες σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα έχετε την ανάγκη να αυξήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και θα σας έλκουν άτομα τα οποία έχουν μία φιλοσοφική στάση για τη ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις σας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Άλλωστε η παραγωγικότητα και τα κέρδη σας θα αυξηθούν εάν είστε συνεργάσιμοι και λιγότερο υποκειμενικοί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το Πλανητικό Σκηνικό στο δεύτερο μισό αυτής της βδομάδας δίνει την ευκαιρία στους αδέσμευτους Υδροχόους διαμέσου της εργασίας τους να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθώς η εργασίες σας αυξάνονται είναι επόμενο να εισπράξετε και περισσότερα χρήματα αυτή τη βδομάδα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αν είστε υπάλληλοι κάντε ακόμα λίγο υπομονή.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καθώς φαίνεται αυτή την περίοδο θα σας γοητεύσει το μυστήριο και οτιδήποτε θεωρείτε απόκρυφο θα έλκει το ενδιαφέρον σας. Οι μνήμες οι συγκινήσεις και τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα βγαίνουν στο προσκήνιο αυτές τις μέρες για να αλλάξουν ριζικά τη στάση σας. Δεχθείτε το σαν ένα θετικό βήμα για τη ζωή σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Όσοι από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τις δραστηριότητές τους για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Στα τέλη της βδομάδας οι πλανητικοί σχηματισμοί καθυστερούν αρκετές υποθέσεις και σας ζημιώνουν οικονομικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική αρμονία που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών της βδομάδας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θέματα οικονομικά φαίνεται πως παρουσιάζουν μια αστάθεια ή και πτώση. Ελέγχετε τα έξοδά σας διότι κινδυνεύετε να χρεωθείτε εντελώς αδικαιολόγητα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990