Ερωτικά Ταρώ 11/12/2023


Για Δευτέρα 11/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας αναγκάζει να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο και τις απαιτήσεις του. Αποφύγετε να ανακατευθείτε με τα οικονομικά του. 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα εκπλαγείτε σήμερα από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφος θα εκδηλώσει. Ανταποδώστε με όλη σας την αγάπη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκμεταλλευθείτε τις διαθέσεις σας διασκεδάζοντας με τον αισθηματικό σας σύντροφο. Οι συνθήκες της μέρας ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα αισθήματά σας θα συγκρουσθούν σήμερα με τις διαθέσεις του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε ο ένας τις διαθέσεις του άλλου.

ΛΕΩΝ
Ερωτικές εκδηλώσεις και καλύτερες στιγμές αναμένονται στη συζυγική σας ζωή. Το πάθος σας αναζωπυρώνετε και οι στιγμές σας φέρνουν πιο κοντά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε πως η αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμός σας θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή. Η μέρα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς.

ΖΥΓΟΣ
Είναι πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Οι αβάσιμες υποψίες και πάλι υποψίες για το σύντροφο δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη σχέση σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σας βοηθά να αισθανθείτε καλύτερα. Το συναίσθημα αυτό αντανακλά στο περιβάλλον γοητεύοντας και έλκοντας το άλλο φύλο. Αδράξετε τις ευκαιρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φερθείτε υπεύθυνα προς το πρόσωπο που αγαπάτε και θα βρείτε ανταπόκριση στις ευγενικές σας προσπάθειες. Σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε το δεσμό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσωπική σας ακτινοβολία μέσα από ένα σοβαρό πρίσμα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε. Κάντε του τις προτάσεις σας!

ΙΧΘΕΙΣ
Το σκηνικό σήμερα επηρεάζεται θετικά την αισθηματική σας ζωή αγγίζοντας το τέλειο! Πλησιάστε το σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990