Ερωτικά Ταρώ 1/1/2024


Για Δευτέρα 1/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Ευκαιρίες εμφανίζονται τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Το Σύμπαν σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρξει μία αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση. Κάποιες προσδοκίες σας σχετικά με τα ερωτικά σας, φαίνεται να διαψεύδονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην λεπτολογείτε  τις καταστάσεις εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιοι Καρκίνοι θα απογοητευτούν, καθώς οι επιλογές τους δεν θα συναντήσουν την αποδοχή του προσώπου που τους ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Το σκηνικό σήμερα, σας κάνει γοητευτικούς και εκφραστικούς. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για εσάς. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ενδέχεται να γνωρίσουν σήμερα σε μια έξοδό τους τη αδελφή ψυχή!

ΖΥΓΟΣ
Απρόσμενες και θετικές εξελίξεις έρχονται στη ζωή σας. Σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς θα καταρτίσουν σχέδια για τη σχέση τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σας κινδυνεύει εάν εσείς δεν δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος. Η υποκειμενική σας στάση, σύντομα θα κουράσει τον αγαπημένο/η σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθώς φαίνεται αναζητάτε περισσότερες απολαύσεις στον έρωτα όπως και στιγμές που θα σας επιτρέψουν  να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα που θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο με την παρουσία σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η ώρα να λάμψετε, καθώς η εμπιστοσύνη σας μεγαλώνει. Προσέξτε γιατί ο έρωτας θα είναι γοητευτικός αλλά υπερβολικά ιδανικός.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990