Ερωτικά Ταρώ 1/12/2023


Για Παρασκευή 1/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι μια μέρα που είναι πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να μπει στη ζωή σας. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο με τη βοήθεια του συντρόφου σας. Αλλάξτε τη διακόσμηση, βάλτε χρώματα στη ζωή, στον έρωτά σας. Ανανεωθείτε ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι συνθήκες δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Τα συναισθήματά σας, θα σας αναγκάσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και προγραμματίστε τη μέρα σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για εσάς και για τον ερωτικό σας σύντροφο.   

ΖΥΓΟΣ 
Οι καταστάσεις σήμερα διαταράσσουν τη σχέση σας με το σύντροφο. Προκαλούνται διαφωνίες μαζί του και αποκαλύπτει τις ανταγωνιστικές του διαθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η μέρα θα είναι αρνητική στα αισθηματικά σας, καθώς δεν θα εμπιστεύεστε τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεπεράστε τις αδικαιολόγητες υποψίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αισθηματικά θέματα θα αποκτήσουν μία ξεχωριστή σπουδαιότητα για σας. Κάντε μακροχρόνια σχέδια με το σύντροφό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και σε αυτό θα συμβάλλουν οι προ(σ)κλήσεις που θα δεχτείτε απ’ το αντίθετο φύλο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως ο σύντροφός σας να απασχοληθεί αρκετά με τα επαγγελματικά του προβλήματα και εσείς να αισθανθείτε πως τελευταία σας παραμελεί.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν θα είναι ευνοϊκή η μέρα σας για την αισθηματική σας ζωή. Τα λόγια του συντρόφου θα σας θίξουν. Γι΄ αυτή την κατάσταση φταίει η συμπεριφορά σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990