Ερωτικά Ταρώ 12/12/2023


Για Τρίτη 12/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Η αισθηματική ευφορία που θα αισθάνεστε σήμερα το βράδυ αγαπητοί μου φίλοι, θα σας οδηγήσει σε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα είστε φίλοι μου ιδιαίτερα εκφραστικοί. Η επιθυμία σας για έρωτα περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Εκδηλώστε άφοβα την αγάπη και το πάθος σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι συμβιβαστικές λύσεις είναι προτιμότερες από έναν τσακωμό με το σύντροφό σας. Δείτε τα λάθη σας και προσπαθήστε να μην επαναληφθούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η διάθεση του συντρόφου σας, επηρεασμένη απ’ την εργασία του, τον φέρνει σε κακή ψυχολογική διάθεση. Να είστε  προετοιμασμένοι να δείξετε κατανόηση. 

ΖΥΓΟΣ 
Η ανάγκη σας να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο άτομο πους σας ενδιαφέρει φαίνεται να γίνεται εντονότερη κατά τις βραδινές ώρες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι αδέσμευτοι, ενδέχεται σήμερα να αναπτύξετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα και τις ερωτικές σας διαθέσεις.    

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα φίλοι μου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που ζητούσατε για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με τον/την αγαπημένο/η σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφο. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Εσείς και ο σύντροφος σας, δίνετε έμφαση στην κοσμική ζωή. Παρευρεθείτε σε φιλικές συγκεντρώσεις και αν είστε αδέσμευτοι κάντε νέες γνωριμίες.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990