Ερωτικά Ταρώ 13/12/2023


Για Τετάρτη 13/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι αισθηματικές σχέσεις των περισσοτέρων Κριών βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο και είναι σίγουρες οι αλλαγές που θα υποστούν κατά τη διάρκεια μέρας. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας φαίνεται σήμερα τόσο απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η αισθηματική σας ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Θα είστε εκδηλωτικοί με αποτέλεσμα να προκύψει ένα κατάλληλο κλήμα στην ερωτική σας σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Διάφορες αναμνήσεις που σημάδεψαν τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έρχονται σήμερα στη σκέψη σας. Κοιτάξτε το σήμερα, μην γυρνάτε το χρόνο πίσω.

ΛΕΩΝ
Σήμερα η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας και θα έρθετε ο ένας πολύ κοντά στον άλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μια ευχάριστη μέρα, είναι η σημερινή. Είναι σχεδόν βέβαιο αγαπητοί μου, πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!  

ΖΥΓΟΣ 
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμο. Η γοητεία που εκπέμπετε στο περιβάλλον δεν περνά απαρατήρητη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα η αναζήτηση απολαύσεων ίσως σας προκαλέσει ως ενός σημείου αισθηματική ανισορροπία. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ισχυρή προβλέπεται να είναι η επιθυμία σας να κατακτήσετε ή κατακτηθείτε!. Το ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ και κατευθύνει την ερωτική σας έκφραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο εγωισμός θα φέρει τη σημερινή μέρα προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική ζωή κάποιων από εσάς. Ρίξτε νερό στο κρασί σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990