Ερωτικά Ταρώ 14/12/2023


Για Πέμπτη 14/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Διάφορες αναμνήσεις από παλαιότερες σχέσεις φαίνεται να εισβάλλουν σήμερα στη μνήμη σας. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι απόψεις σας θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και η προσεγμένη σας εμφάνιση θα κεντρίσει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες με άτομα μικρότερης ηλικίας θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της μέρας στους περισσότερους από εσάς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν ευνοούνται τα αισθηματικά σας. Θα αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι απ’ τις αισθηματικές σας επιλογές.

ΛΕΩΝ
Οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο με αποτέλεσμα η αισθηματική σας ζωή να κλονίζετε απ’ τα παράπονα του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

ΖΥΓΟΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα έντονα συναισθήματα και η συμπλεγματική συμπεριφορά θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές προσβάλλοντας το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και θα  διαφοροποιηθεί η αισθηματική σας ζωή. Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η επικοινωνίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες σήμερα επηρεάζουν τη σχέση σας. Αναζητάτε ελευθερίες και δεν θέλετε ο σύντροφος να ανακατεύετε στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ την παρουσία του εργοδότη τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Μην σκέφτεστε το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν συναισθηματικές αναστατώσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990