Ερωτικά Ταρώ 16/12-17/12/2023 


Για Σαββατοκύριακο 16/12-17/12/2023 

Για Σάββατο 16/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Μην σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν συναισθηματικές αναστατώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σήμερα θα σας βοηθήσει να επηρεάσετε συναισθηματικές καταστάσεις χωρίς να καταφύγετε στην ένταση. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν σε εσάς και στο σύντροφό σας θα σας δώσουν οριστικές απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας. Μην ψάχνετε για λύσεις σήμερα το βράδυ στις αισθηματικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για να εκφράσετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ευχάριστες στιγμές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανταγωνιστική σας διάθεση μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σας. Εκτονώστε την ορμητική σας συμπεριφορά σε αγαπημένα σας χόμπι.  

ΖΥΓΟΣ
Διατηρήστε τις προσδοκίες σας για κάποια άλλη στιγμή και μην πιέσετε το σύντροφο σε περίπτωση που η διάθεσή του δεν κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τη στάση σας προς το σύντροφο σας, καλείστε να προσέξετε τις λεπτομέρειες πριν αποφασίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα κάνει τα αισθηματικά σας με πολυποίκιλους τρόπους ενδιαφέροντα. Ο σύντροφός σας γίνεται περισσότερο εκδηλωτικός. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατανοώντας ο σύντροφός σας, το φόρτο που αισθάνεστε απ’ την καθημερινότητα θα έχει τη διάθεση να προσφέρει την βοήθειά του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε μεταξύ σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλό θα είναι να αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο, γιατί σύντομα θα αλλάξετε γνώμη. 


Για Κυριακή 17/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Από διάφορες συγκυρίες εξομαλύνετε η αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε, οι υποχωρήσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω φιλικών γνωριμιών. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία, αργά το βράδυ θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλώς ή κακώς θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα προκαλέσετε κάποιες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή ή θα τις αφήσετε να περάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σήμερα προβάλλει με κάθε τρόπο την προσωπικότητά σας και σας βοηθά να κερδίσετε τις εντυπώσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Θα εισβάλλουν στη ζωή σας οι αναμνήσεις και η νοσταλγία από μία παλαιότερη αισθηματική σχέση. Φροντίστε τη διάθεση σας να μην την καταλάβει ο σύντροφος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος. 

ΖΥΓΟΣ
Ο κίνδυνος της διάλυσης μιας αισθηματικής σχέση προβλέπεται αυξημένος, ιδιαίτερα αν τελευταία βλέπετε πως τα προβλήματα σας έχουν αποξενώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα είναι ευάλωτα και θα σας κάνουν επιρρεπείς σε αμφίβολες καταστάσεις. Μην θεοποιήσετε άτομα και μην εξιδανικεύετε στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία που θα οφείλετε απ’ την πορεία των αισθηματικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε τα πολλά λόγια αν πιστέψετε πως ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε με τις διαθέσεις του.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εύνοια θα υπάρξει στα αισθηματικά σας. Ίσως σε κάποιους από εσάς να προκύψουν εντελώς αναπάντεχα γνωριμίες με κάποια πρόσωπα από το χώρο της εργασίας.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε σκεφτικοί επηρεάζοντας αρνητικά τον άνθρωπό σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας απέναντί του.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990