Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 17/12/2023


ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12

ΚΡΙΟΣ
Ως άνθρωπος σήμερα θα αποτελείτε ένα αίνιγμα! Κανείς δεν θα μπορεί να σας γνωρίσει επαρκώς. Τούτο ισχύει και στα ζητήματα της καρδιάς. Το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και τις μικρό-δυσχέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις στο ηλιακό μας σύστημα δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για να εξελιχθούν τα αισθηματικά σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και απομακρύνετε αδικαιολόγητες φοβίες. Το βράδυ, διασκεδάστε με την παρέα σας στο γνωστό σας στέκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ριζικές αλλαγές σκέφτεστε να κάνετε πίνοντας τον πρωινό σας καφέ στο σπίτι. Αισθάνεστε και πάλι ανανεωμένοι και ο ερωτισμός σας γίνεται αντιληπτός από το έτερον ήμισυ που με τη σειρά του ανταποδίδει στα καλέσματά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σχέσεις με αδέλφια και συγγενικό περιβάλλον θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, περνώντας μέσα από ανακατατάξεις και αποκαλύψεις. Ο εγωισμός θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σας. Ενισχύστε το δεσμό το βράδυ με λιγάκι ‘αλατοπίπερο‘. Οι εκπλήξεις αρέσουν στον σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να βρείτε τρόπους να εξωτερικεύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα και τις ερωτικές σας επιθυμίες. Η καλή σας διάθεση θα βρει σίγουρα ανταπόκριση απ’ το περιβάλλον σας. Το βράδυ οι περισσότεροι από εσάς θα περάσουν ευχάριστες και ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να είστε ανιδιοτελείς στον έρωτα και προσεχτικοί για να μην διαταραχθεί ο δεσμός. Η ανυπομονησία σας θα δημιουργήσει προβλήματα. Αυτή την Κυριακή εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και απομακρύνετε αδικαιολόγητες φοβίες. 

ΖΥΓΟΣ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και περάστε αξέχαστες στιγμές. Η εξωστρέφειά σας θα σας κάνει ευχάριστους και αγαπητούς. Καθώς είστε ιδιαιτέρως προικισμένοι άνθρωποι ψάξτε βαθιά μέσα σας και είναι βέβαιο πως θα βρείτε τη δύναμη να ισορροπήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα θα έχει για εσάς έντονη συναισθηματική αξία καθώς οι καταστάσεις δεν πρόκειται να σας αφήσουν ασυγκίνητους. Μην επηρεάζεστε από τους εξωγενείς παράγοντες. Θα βρείτε τον τρόπο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την ασφάλεια που αναζητάτε θα τη βρείτε στο σπίτι σας απολαμβάνοντας την παρέα των δικών σας ανθρώπων. Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα είστε επιρρεπείς στις ξαφνικές και συχνές αλλαγές της διάθεσής σας. Σήμερα ενδέχεται να σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε την αίσθηση ότι αρκετά πράγματα βελτιώνονται τώρα στη ζωή σας και τα συναισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση. Θα εισβάλετε με τον τρόπο σας στη ζωή του ατόμου που έλκει το ενδιαφέρον σας. Σήμερα κατευθύνεται η ερωτική σας ζωή από πάθη και σαρκικές απολαύσεις. 

ΙΧΘΥΣ
Ότι απροσδόκητο προκύψει στα αισθηματικά σας μόνο σύμπτωση δεν θα είναι. Δείτε το, σαν τον τέλειο συγχρονισμό με την «καλή σας μοίρα»! Εκφράστε άφοβα τώρα τα συναισθήματά σας και προγραμματίστε τη μέρα σας για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990