Ερωτικά Ταρώ 18/12/2023


Για Δευτέρα 18/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες απ’ το σύντροφό σας. Στις απαιτήσεις σας αυτές είναι βέβαιο πως θα συμβάλει η εγωιστική σας συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν είσθε αδέσμευτοι, δεν αποκλείετε να γνωρίσετε από τον φιλικό σας κύκλο κάποιο πρόσωπο που θα είναι έτοιμο να αναπτύξει μαζί σας δεσμό  σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απρόσμενα συναισθηματικοί εμφανίζεστε, ξαφνιάζοντας το σύντροφο με διάφορες εκδηλώσεις. Σήμερα προβάλετε μια ιδιαίτερη γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο. Αναμένεται μια διαφοροποίηση στον τρόπο που εκδηλώνετε το πάθος σας που μάλλον ξαφνιάζει τον αγαπημένο σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό με πρωταγωνιστές εσάς! Πλούσιος φαίνεται να είναι την σημερινή ημέρα ο συναισθηματικός σας κόσμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μάλλον αισθάνεστε ή είστε και πάλι μόνοι. Η στάση σας να αρνείστε να ζήσετε ευτυχισμένοι σας κάνει αντιδραστικούς προς τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Περάστε ευχάριστα και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ τις δυσκολίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αισθηματική σας ζωή να ξέρετε πως τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Στην πορεία της σχέσης σας θα πρέπει κάποτε να αναγνωρίσετε και τα λάθη σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνθήκες της βραδιάς συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φίλοι μου ενδέχεται να σας βασανίζουν ορισμένες ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες και να αισθάνεστε ανικανοποίητοι απ’ την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί καβγάδες και διαφωνίες με το σύντροφο και το ζήτημα είναι κατά πόσο φίλοι μου θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα φαίνεται να σας απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην ταράζεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990