Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 19/12/2023


ΤΡΙΤΗ 19/12

ΚΡΙΟΣ
Η νοητική σας κατάσταση θα είναι ταραγμένη και θα επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή. Όσοι διατηρούν κρυφές σχέσεις… πιθανολογούνται αποκαλύψεις. Να είστε προσεχτικοί στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε αγορές που δεν σας χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν υπάρξουν σήμερα εκρήξεις στο χώρο της εργασίας σας μην τις μεταφέρετε και στο σπίτι σας το βράδυ. Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Αρκετοί θα νιώσουν αγάπη και συμπαράσταση απ’ το σύντροφο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε να αναλάβετε σημαντικές υποθέσεις καθώς θα υπάρξει αναποδιά και διάφορα εμπόδια. Μην απομακρύνετε τον αγαπημένο σας με τη ψυχρή σας στάση και την απόμακρή σας συμπεριφορά. Κάντε προσπάθειες για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Φροντίστε να τακτοποιήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες. Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ και καιρό στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Διαμέσου του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις. Οι παντρεμένοι και όσοι έχουν κάποια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, εάν θέλουν η σχέση τους να γίνει ενδιαφέρουσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως αποκτήσετε έναν καινούργιο φίλο, ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε μια βαθιά ψυχική ταύτιση. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς και τα οικονομικά να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Άλλωστε δεν ευθύνεται… Οικονομικά το ένστικτό σας θα είναι δυνατό.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα. Αρμονικό πρόκειται να είναι τώρα  το οικογενειακό σας περιβάλλον καθώς οι προσπάθειές σας αποδίδουν στο μέγιστο γι’ αυτό το σκοπό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί του ζωδίου σας θα ενδιαφερθούν σήμερα για κάποιες οικογενειακές τους υποθέσεις που χρειάζονται άμεση λύση. Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σήμερα σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν δεν είστε διατεθειμένοι εσείς, ή ο σύντροφος να δώσετε κάποια ευκαιρία στη σχέση σας, θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους. Να είστε προσεχτικοί στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε αγορές που δεν σας χρειάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολήσει θετικά στον επαγγελματικό σας χώρο! Εφαρμόστε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο. Μην ζητάτε υποχωρήσεις από σύντροφο ή εραστές, ούτε φυσικά να είστε κτητικοί απέναντί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να δείξετε περισσότερο υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες ή ακόμα και ανούσιες λεπτομέρειες. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΣ
Πιθανόν να υπάρξουν νέα για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας. Η συναισθηματική απογοήτευση από τη διάψευση των ελπίδων σας, σας μεταμορφώνει σε εσωστρεφή άτομα που «βλέπουν» τα πάντα μαύρα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990