Ερωτικά Ταρώ 19/12/2023


Για Τρίτη 19/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Το πάθος κυριαρχεί στα αισθηματικά των περισσοτέρων Κριών και είναι πολύ πιθανό να τους οδηγήσει σε αμφίβολες σχέσεις με κτητικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η αισθηματική ευφορία θα οδηγήσει αρκετούς σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις. Είναι  μία καλή ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο συνδυασμός των συγκυριών εγγυάται ευχάριστες στιγμές και αρμονική συμβίωση με το σύντροφο. Εκφράστε την αγάπη σας και διασκεδάστε μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα αγαπητοί μου Καρκίνοι έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε το δεσμό σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Συναντήσεις με άτομα που κινούν το ενδιαφέρον σας και απρόσμενες γνωριμίες, θα παίξουν θετικό ρόλο στη διάθεση των περισσοτέρων του ζωδίου σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου ενδέχεται να γνωρίσουν σήμερα τη αδελφή ψυχή! 

ΖΥΓΟΣ 
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητο για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας και κατανοήστε τον άνθρωπό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι καταστάσεις της μέρας φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά τη συμβίωσή σας με το σύντροφο. Οι υποχρεώσεις και των δύο βαραίνουν την ατμόσφαιρα.   

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική σας απογοήτευση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας σήμερα φίλοι μου Τοξότες, απειλεί για μια ακόμα φορά τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους περισσότερους από εσάς καθώς η γοητεία τους  δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παρουσιαστούν άτομα στον εργασιακό σας χώρο που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990