Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 20/12/2023


ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12

ΚΡΙΟΣ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να εκτιμήσετε καλά τις καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Μιλήστε με το σύντροφο και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς καμία ουσιαστική αιτία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με κάποιες επαγγελματικές φαίνεται να συμπιέζουν κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας. Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διαίσθησή σας, θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε σε κάποιες καταστάσεις. Σήμερα η σχέση σας δοκιμάζετε και προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται να επανεμφανίζονται κάνοντας πολύ δύσκολη την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ
Να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να μην στεριώνετε με καμία γνωριμία, ακόμα κι αν μοιάζει πολλά υποσχόμενη αρχικά. Μην ελπίζετε να βρείτε όλα όσα ζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην προκαλείτε με τη στάση σας προϊσταμένους και εργοδότες αρνούμενοι να ακολουθήσετε τις επιταγές τους. Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν σήμερα μέσα από τη σχέση αν και θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. Εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες φαίνεται να αποδίδουν σήμερα αυξημένα κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα έξοδά σας αυξάνονται όπως και δαπάνες σας για την ανάδειξη της εξωτερικής σας εμφάνισης. Φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον αέρα τινάζεται η ηρεμία σας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Όλα θα μοιάζουν ρευστά. Οι αστρολογικοί παράγοντες, επηρεάζουν την συμπεριφορά και την εμφάνισή σας φέρνοντας ευχάριστα αποτελέσματα στην αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματικά σήμερα περνάτε μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα. Ίσως να αισθανθείτε ιδιαίτερα ανασφαλείς σε σχέση με τα χρήματα και τα υλικά σας αποκτήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση των κεφαλαίων σας. Περιορίστε τις αγορές μέσω πιστωτικών καρτών. Ρομαντισμός, τριαντάφυλλα, κάρτες είναι τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα της καρδιάς σας. Παραδοθείτε σε παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέρθετε με άνεση στις υποχρεώσεις. Εγκαρδιότητα θα υπάρξει στη σχέση σας και μία ανάγκη θα διαμορφώσει τον ψυχισμό σας για να το ρίξετε έξω διασκεδάζοντας με το σύντροφό σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990