Ερωτικά Ταρώ 21/12/2023


Για Πέμπτη 21/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Όσοι από εσάς είναι εδώ και μέρες δυσαρεστημένοι από την πορεία του δεσμού τους, σήμερα ενδέχεται να πάρουν την οριστική απόφαση για τη διάλυσή του.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκφράστε τα όσα αισθάνεστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά μην είστε σχολαστικοί σε κάποια πράγματα που πιθανόν να κλονίσουν την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο αισθησιασμός σας και η γοητεία σας θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων και θα σας είναι εύκολο να κλέψετε την καρδιά τους και να τους κατακτήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διασκεδάστε τη σημερινή μέρα με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΛΕΩΝ
Τα μοιραία πάθη, οι έντονες απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή. Η σεξουαλικότητά σας σήμερα μεγιστοποιείται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοούνται σήμερα οι συναντήσεις με φίλους και εραστές. Το βράδυ αγαπητοί μου φίλοι, θα αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας αγαπητοί μου φίλοι Ζυγοί είναι ερωτική! Κάντε ένα δωράκι ή μία έκπληξη στον αγαπημένο/η σας και πλησιάστε τον περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις φίλοι μου Σκορπιοί, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε το βάθος των συναισθημάτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα αναζητήσετε την  καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η στάση σας, βοηθά πραγματικά τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το βράδυ θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Ξεφορτωθείτε συναισθηματικά ζητήματα τα οποία έχετε κρατήσει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990