Ερωτικά Ταρώ 2/12-3/12/2023


Για Σαββατοκύριακο 2/12-3/12/2023 

Για Σάββατο 2/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται τόσο απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Φανείτε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε και σ’ αυτά που αισθάνεστε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Το ύφος σας και η στάση σας τον προσβάλλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σχέση σας με το σύντροφο κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και εσείς θέλοντας να του προσφέρετε ακόμα περισσότερα και τον χαροποιείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Έχετε και οι δύο την ανάγκη να εκφραστείτε!

ΛΕΩΝ
Εμφανίζεστε απρόβλεπτοι, γοητεύοντας και κάποιες στιγμές …απογοητεύοντας τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σας. Βοηθήστε τον να σας εμπιστευτεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συνθήκες της σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΖΥΓΟΣ
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για εσάς για να εκφράσετε τον θαυμασμό σας. Εκτονώστε την ορμητική σας συμπεριφορά σε σπορ και χόμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Το βράδυ θα εμφανιστούν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αδέσμευτοι, θα έχετε κατακτήσεις, με γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις. Μην κάνετε πίσω φοβούμενοι πως θα χάσετε την ελευθερία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος σας ανανεώνει την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα θα σας βοηθήσει να επηρεάσετε συναισθηματικές καταστάσεις χωρίς να καταφύγετε στην ένταση. Εκδηλώστε άφοβα τα βαθύτερα συναισθήματά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει.


Για Κυριακή 3/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Επιστρέφοντας στο σπίτι σας, σας περιμένει η αγκαλιά του αγαπημένου σας. Αφήστε πίσω το άγχος και δείξτε αγάπη! 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα επικοινωνείτε θαυμάσια με το σύντροφός σας και βρίσκετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Για το βράδυ, ετοιμάστε του εκπλήξεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα επικοινωνείτε θαυμάσια με το σύντροφός σας και βρίσκετε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Για το βράδυ, ετοιμάστε του εκπλήξεις…

ΛΕΩΝ
Οι περισσότεροι θα αναζητάτε σήμερα περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή σας θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας σας απ’ τον Έρωτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φερθείτε με φιλικό τρόπο στον άνθρώπο σας και δεν θα χάσετε. Τελευταία, είστε νευρικοί και με τη συμπεριφορά σας έχετε διαταράξει τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική σας ζωή μπορεί να υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση κλονίζοντας το δεσμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα επηρεαστούν απ’ την γοητευτική ατμόσφαιρα. Κάποιοι θα συνάψουν δεσμό με άτομο από το κοινωνικό τους περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεγονότα και καταστάσεις ή πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί, θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι φίλοι έχουν την διάθεση να σας συμπαρασταθούν και να  σας συμβουλέψουν για τα αισθηματικά σας, αλλά εσείς δεν πρέπει να επηρεάσουν την άποψή σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990