Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2/12/2023


ΚΡΙΟΣ
Θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα και αρμονικά καθώς το περιβάλλον θα σας υποστηρίξει. Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον αρκετών Κριών σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα περάσετε ευχάριστα με φιλικά ή με άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητοί Δίδυμοι! Χαρείτε τη μέρα με τον αγαπημένο/η σας και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ την καθημερινότητα που σας έχει ταλαιπωρήσει. Οι περισσότεροι από εσάς, θα αναζητήσουν την ασφάλεια που τους παρέχετε απ’ την παρέα τους, και θα αφιερώσουν αρκετό χρόνο στους φίλους τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερη βαρύτητα φαίνεται να έχουν σήμερα οι προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες γνωριμιών.

ΛΕΩΝ
Τα συναισθήματά σας είναι εύκολο σήμερα να ξεφύγουν απ’ τον έλεγχό σας. Προσέξτε για να μην έρθετε σε συγκρούσεις με κάποια άτομα. Μην μεταφέρετε το άγχος των επαγγελματικών στο ταίρι σας. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου που σας φλερτάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τον αγαπημένο σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας και δεν έχουν καμία βάση. Η οικονομική σας προοπτική σας απασχολεί και μια ευνοϊκή συγκυρία σήμερα φαίνεται να σας αποφέρει κέρδη.

ΖΥΓΟΣ
Είναι πολύ πιθανό η στάση σας να προκαλέσει την αντίδραση του κοινωνικού σας περίγυρου. Αδιαφορήστε για το όσα μπορούν να ακούγονται για το δεσμό σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που είναι πιο αληθινή με τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα και καλό θα είναι το βράδυ να βρεθείτε με τους φίλους και την παρέα σας. Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Φλερτάρετε, κατακτήστε, βρεθείτε με κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διάφοροι τρόποι επικοινωνίας θα μπορέσουν να αποδειχθούν χρήσιμοι για να προβάλλετε τις απόψεις σας στο περιβάλλον. Διαχωρίστε τη θέση σας απέναντι σε φίλους που τελευταία έχετε την εντύπωση ότι σας βλέπουν διαφορετικά. Οι ισορροπίες είναι λεπτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο εγωισμός σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι ιδιαίτερα τονισμένα. Η σχέση σας με το σύντροφο περνώντας οι μέρες όλο και βελτιώνεται. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν με τη συμπεριφορά τους. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πλησιάστε όσο το δυνατόν με φιλικό πνεύμα τους άλλους και θα πετύχετε έμμεσα στους σκοπούς σας. Μην κατσουφιάζετε… Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΙΧΘΥΣ
Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία και συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες τις ζωής υπάρχουν για να κατανοήσουμε κάποιες βαθύτερες αξίες για τη ζωή μας. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και τακτοποιήστε τους προσωπικούς σας χώρους με τη βοήθεια του.

Κώστας Κονδύλης
Τηλ. 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990