Ερωτικά Ταρώ 22/12/2023


Για Παρασκευή 22/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Αναζητάτε την αποκλειστικότητα, αλλά εσείς δεν φέρεστε όπως θα έπρεπε για να έχετε αυτό το δικαίωμα. Για να διατηρηθεί ο δεσμός σας, αλλάξτε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ο σύντροφος για τους περισσότερους Ταύρους θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία. Το βράδυ εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας και πάλι δοκιμάζετε. Μην βιαστείτε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες που παρουσιάζονται μετά το μεσημέρι, σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα. Γοητεύετε και κερδίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε τη σχέση σας ενδιαφέρουσα και ζωντανή.

ΖΥΓΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή κατά τη διάρκεια της μέρας επηρεάζεται θετικά και αγγίζοντας το τέλειο! Ο σύντροφός σας θα έχει κι αυτός καλή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ευαισθητοποίηση και οι υπαρξιακές ανησυχίες που έχετε κατά καιρούς δεν θα πρέπει να εισβάλλουν στη σχέση σας προβληματίζοντας το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς και την υπομονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιβεβαίωση σας μέσα απ’ τους ανθρώπους που έλκουν το ενδιαφέρον σας, είναι ενισχυμένη σήμερα, κατευθύνοντας τις αισθηματικές σας αποφάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφιερώστε τη σημερινή μέρα αγαπητοί μου, στους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως σήμερα να ερωτευτείτε ή να γοητευτείτε από κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε έρχεται επιτέλους από μακριά.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990