Ερωτικά Ταρώ 23/12-24/12/2023


Για Σαββατοκύριακο 23/12-24/12/2023 

Για Σάββατο 23/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφό σας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση και σας απομακρύνουν. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε σήμερα δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις το βράδυ με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεσή σας σήμερα φίλοι μου να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, φαίνεται να εξοργίζει τον αγαπημένο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας. Μην ψάχνετε για λύσεις σήμερα το βράδυ στις αισθηματικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ
Η μέρα σήμερα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες και σας βοηθά να τα εκφράσετε. Αρμονική θα είναι η συμβίωσή σας με το σύντροφο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αισθανθείτε τη συμπαράσταση του συντρόφου σας. Προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σας.  

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετές δυσκολίες και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο δεσμό σας, φτάνει να είστε ξεκάθαροι στο τι ζητάτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας βοηθούν να εκφραστείτε, να έλξετε το πρόσωπο που επιθυμείτε και να αυξήσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα κάνει τα αισθηματικά σας με πολυποίκιλους τρόπους ενδιαφέροντα. Ο σύντροφός σας γίνεται περισσότερο εκδηλωτικός. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατανοώντας ο σύντροφός σας, το φόρτο που αισθάνεστε απ’ την καθημερινότητα θα έχει τη διάθεση να προσφέρει την βοήθειά του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε μεταξύ σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σχέση με το σύντροφο θα βρεθεί σήμερα στο προσκήνιο. Κάποια "κριτική" από εκείνον για τα ενδιαφέροντά σας, θα σας προκαλέσει ένα αίσθημα αγανάκτησης.


Για Κυριακή 24/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Η αυτο-έκφρασή σας, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε θέματα σχέσεων. Τη σημερινή μέρα προκύπτουν έξοδα για κάποιες απολαύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δοκιμασίες, προβλήματα και δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν στην αισθηματική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθηματικά φίλοι μου, μάλλον και σήμερα θα είστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται στη σχέση σας έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!

ΛΕΩΝ
Η ασυμβίβαστη συμπεριφορά εκ μέρους σας αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα και η ένταση θα είναι αναπόφευκτη με συνέπειες και για τις δύο πλευρές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η στάση σας, επηρεασμένοι από τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο δεσμό σας δεν σας επιτρέπει να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα αναζητάτε να ζήσετε έντονες στιγμές! Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξουν να μην αναπτύξουν μόνο και μόνο γι’ αυτό το σκοπό σχέση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται σήμερα για εσάς απ’ τη θέση της Σελήνης ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιοι Τοξότες θα έχουν σήμερα αισθηματική συνάντηση κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, φροντίζοντας να μην το μάθει κανείς… γιατί κάποιους λόγους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φανείτε προσεχτικοί αγαπητοί μου φίλοι Αιγόκεροι σήμερα και φυλάξτε τη σχέση σας με τον αγαπημένο/η σας από το κουτσομπολιό του περιβάλλοντος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή ημέρα προβλέπεται να είναι η σημερινή για τα αισθηματικά σας. Αφιερώστε το βράδυ το χρόνο σας στο σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην μεταφέρετε τα προσωπικά σας προβλήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκφράστε τα αισθήματά σας και παραμερίστε κάθε ιδέα και προκατάληψη.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990