Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 25/12/2023


ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12

ΚΡΙΟΣ
Προβάλλετε υπέρμετρα τα πλεονεκτήματά σας και δείχνετε τα φετινά Χριστούγεννα στο περιβάλλον σας συναισθήματα υπεροχής. Όσο και αν η διάθεσή σας δεν σας επιτρέπει να περάσετε ευχάριστα την σημερινή ημέρα, λόγω κάποιας συναισθηματικής ανασφάλειας, δεν θα πρέπει να το επιτρέψετε στον εαυτό σας, παρασύροντας και τους άλλους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Παραμερίστε οποιεσδήποτε αβάσιμες υποψίες έχετε για το ταίρι σας όπως και κάθε συναίσθημα που τον καταπιέζει αν θέλετε η σχέση σας να συνεχίσει την πορεία της. Δώστε διάθεση αισιόδοξη στους δικούς σας και περάστε μαζί τους όμορφες στιγμές τα φετινά Χριστούγεννα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιοι Δίδυμοι φαίνεται να σκέφτονται για την νομιμοποίηση του δεσμού τους. Οι υπόλοιποι θα περάσουν μία ευχάριστη βραδιά με το σύντροφό τους. Θα περάσετε ευχάριστα με την οικογένειά σας αυτά τα Χριστούγεννα, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη διάθεση των δικών σας ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την σημερινή ημέρα, η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα, αισθανόμενοι τη ζεστασιά απ’ το περιβάλλον, ενώ το θρησκευτικό σας συναίσθημα θα αφυπνιστεί λόγω της μέρας. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα.

ΛΕΩΝ
Εάν αισθάνεστε τελευταία στριμωγμένοι απ’ τα προβλήματα της καθημερινότητας, φροντίστε τη σημερινή γιορτινή μέρα να ξεφύγετε απ’ τις σκέψεις. Οι σχέσεις με τους συγγενείς σας και τα αδέλφια σας θα είναι πολύ καλύτερες και ευχάριστες επισκέψεις θα υπάρξουν ανάμεσά  σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περισσότερο κοινωνικοί, θα είστε τώρα και αυτό θα είναι αποτέλεσμα της υποστήριξης που νιώθετε απ’ τον περίγυρο. Ευτυχισμένοι και με αγαπημένα πρόσωπα προβλέπεται να περάσετε τα Χριστούγεννα του 2023. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και τους άλλους και διασκεδάστε μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ
Ευχάριστες θα είναι οι δουλειές του σπιτιού σήμερα που είναι γιορτή, θέλοντας με κάθε τρόπο να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας. Μία καλή ημέρα να συναντήσετε τους φίλους σας και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και φίλοι θα σας προσεγγίσουν σήμερα για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας μαζί τους. Φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τη σημερινή ημέρα, αλλά καλό θα είναι να δείξετε αυτοσυγκράτηση στο φαγητό και ιδιαίτερα στο ποτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας και εάν θέλετε να βρουν απήχηση τα λόγια σας, προσπαθήστε να βρείτε συνομιλητές με τα ίδια ενδιαφέροντα. Ανταλλάξτε τις ευχές σας με τους δικούς σας και την παρέα σας και δείξτε με τον τρόπο που εσείς γνωρίζετε, ευγνωμοσύνη προς τους γονείς και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα φετινά Χριστούγεννα, θα σας μείνουν αξέχαστα, καθώς θα τα περάσετε ευχάριστα. Συναντήστε τους φίλους σας και περάστε μία ευχάριστη μέρα μαζί τους ξεχνώντας τα προβλήματα που σας απασχολούν τελευταία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες εργασίες στο σπίτι, θα πρέπει να γίνουν τώρα που σας δίνεται ο ελεύθερος χρόνος και η διάθεση να προσφέρετε κάτι διαφορετικό στην οικογένεια. Απαλλαγείτε από το άγχος της καθημερινότητας και τα οικονομικά προβλήματα, προσαρμοσμένοι στο κλίμα της σημερινής μέρας. Διασκέδαση με φίλους και εραστές σε εορταστική ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΣ
Θα περάσετε ευχάριστα με τους άλλους, καθώς θα έχετε την υποστήριξή τους για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και πράγματα που σας ικανοποιούν. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι, προβλέπεται ευχάριστη. Φιλοσοφήστε για τη ζωή και προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις γνώσης που αποκομίσατε.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990