Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 26/12/2023


ΤΡΙΤΗ 26/12

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας κάνει αισιόδοξους. Θα πρέπει να είστε σταθεροί στις αποφάσεις σας και ιδιαίτερα στις υποσχέσεις που έχετε δώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα, θα επηρεαστεί αρνητικά απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας με το σύντροφο. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή για προσοχή στα χρήματα και τις περίεργες αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κοινά θέματα θα σας απασχολήσουν με το σύντροφό σας. Φανείτε προσεχτικοί στον τρόπο που διατυπώνετε τις απόψεις σας. Σήμερα φίλοι μου δέχεστε την πίεση προσώπων ή καταστάσεων που λίγο-λίγο φανερώνουν αρνητικές προθέσεις απέναντί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τολμήστε μία εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σας. Η μέρα προσφέρεται για ουσιαστικό διάλογο και επικοινωνία που βασίζετε στην αλληλοκατανόηση. Οι ευκαιρίες για ακούραστη επιτυχία διασκέδαση και ερωτικά καρδιοχτύπια διευρύνονται σήμερα το βράδυ.

ΛΕΩΝ
Οι αναθεωρήσεις των πεποιθήσεών σας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Είστε περισσότερο φιλοσοφημένοι από ποτέ. Αυξημένη είναι η διαίσθησή σας. Θα σας είναι εύκολο να μαντέψετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διαίσθησή σας θα είναι δυνατή δίνοντάς σας λύσεις προς μια κατεύθυνση. Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Τα άστρα σας ευνοούν.

ΖΥΓΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικός περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου οι πιθανότητες να τον βρείτε είναι αρκετές. Με την πρόοδο των ωρών της ημέρας ίσως συνειδητοποιήσετε πως η κοινωνική σας θέση και τα διάφορα «πρέπει» σας καλούν ν’ αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις της σημερινής ημέρας σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε τις διαφορές να κλονίσουν το δεσμό σας. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιους πονοκεφάλους εξαιτίας του άγχους της καθημερινότητας. Ξεκουραστείτε και προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η υγεία σας είναι άψογη. Για να διατηρηθεί όμως έτσι φροντίστε να αποφύγετε τις παρορμήσεις και τις απερισκεψίες. Η μέρα επηρεάζει τη συμπεριφορά σας κάνοντάς σας απαιτητικούς προς το ταίρι σας. Το βράδυ είναι βέβαιο πως δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε. Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας. Δυσκολίες στην επιβεβαίωση συμφωνιών συνοδεύουν τη σημερινή μέρα. Αυξάνετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και θα  διαφοροποιηθεί η αισθηματική σας ζωή. Θαυμάσια θα είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σας γίνει πρόταση από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο για συνεργασία ή ακόμα και να εξελιχθεί μία φιλική σας σχέση σε πιο στενή.

ΙΧΘΥΣ
Η έκφραση του συναισθημάτων σας, ο τρόπος σας, η δυναμική σας παρουσία και η εμφάνισή σας, αποπνέει ερωτισμό. Αφού τραβήξατε για καιρό «το κουπί της ταλαιπωρίας» η δημόσια εικόνα σας εξυψώνεται αποζημιώνοντας τους κόπους και τον αγώνα σας. 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990