Ερωτικά Ταρώ 27/12/2023


Για Τετάρτη 27/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Εκφράστε άφοβα τις αντιλήψεις σας στον αγαπημένο/η σας και ελάτε κοντά ο ένας στον άλλον. Οι συγκυρίες σας βοηθούν να εκφράσετε και οι δύο τα εσώψυχά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν στο δεσμό σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Περνώντας οι ώρες ξεκαθαρίζετε τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να προσελκύσουν νέους ανθρώπους στη ζωή τους και άλλοι να αναπτύξουν δεσμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι συγκυρίες που παρουσιάζει η μέρα φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε όλες τις μισάνοιχτες πόρτες για να σας ανοίξει η ζωή κάποια καινούργια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η αναζήτηση απολαύσεων ίσως σας προκαλέσει ως ενός σημείου αισθηματική ανισορροπία. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.  

ΖΥΓΟΣ 
Αρνητικές επιπτώσεις στα αισθηματικά σας φέρνει η σημερινή μέρα καθώς θα παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Συζητήσετε με καλή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή ακόμα και να προσβάλλουν τον σύντροφό σας. Κάντε από κοινού σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν είναι σωστό να κουράζετε σήμερα το μυαλό σας με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Χαλαρώστε, και όλα θα βελτιωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες σήμερα να σας προκύψουν αισθηματικές συναντήσεις ή κάποιες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
 Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα δεσμό, με πολύ καλές προοπτικές. Για τους δεσμευμένους, τα πράγματα θα είναι ευχάριστα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990