Ερωτικά Ταρώ 28/12/2023


Για Πέμπτη 28/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Θα είστε στοργικοί προς τον σύντροφό σας και θα γίνεται αρκετά προστατευτικοί μαζί του. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους με κάθε τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα! Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συμβάντα ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι οι πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας είναι μεγάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην είστε εύθικτοι, ούτε να παίρνετε τα λόγια του συντρόφου σας τόσο κατάκαρδα. Το βράδυ, μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΛΕΩΝ
Σήμερα ενδέχεται να είστε ανασφαλείς στη σχέση σας και στα ζητήματα ¨καρδιάς¨. Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα να κλονίσουν το δεσμό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα δαπανήσετε για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή των περισσότερων από εσάς με την παρουσία ενός νέου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ
Οι περισσότεροι θα γκρεμίσετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο/η σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται συντροφική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σήμερα σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συζητήστε με το σύντροφό σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά τον αγαπημένο σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990