Ερωτικά Ταρώ 29/12/2023


Για Παρασκευή 29/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα σήμερα να συναντήσετε οι αδέσμευτοι τον «μεγάλο έρωτα»!. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε θα είναι έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα, συναισθηματικά οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση  αυτή μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφό σας που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα θα κυριαρχηθείτε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εκμεταλλευθείτε τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο. Οι συνθήκες σήμερα, ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε φίλοι μου άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μοιραίες αισθηματικές συναντήσεις, θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τη σημερινή βραδιά. Περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα.  

ΖΥΓΟΣ 
Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται σήμερα να είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Το πάθος θα διακατέχει σήμερα την αισθηματική σας ζωή, όπως και οι κτητικές και κάποιες στιγμές παράλογες διαθέσεις. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται σήμερα τόσο απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και εσείς θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990