Ερωτικά Ταρώ 4/12/2023


Για Δευτέρα 4/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Το βράδυ θα εμφανιστούν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα επηρεάζεστε έντονα απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που με τη σειρά τους θα φέρουν προβλήματα στη σχέση σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε το βάθος και το μέγεθος των συναισθημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματά σας, θα σας αναγκάσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας τα εκδηλώνετε στους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- μεταξύ σας θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για πολλούς από εσάς, σήμερα μπορεί να αναπτυχθούν συγκλονιστικές ερωτικές σχέσεις.  Η ανυπομονησία σας ενδέχεται να δημιουργήσει νευρώσεις στο σύντροφό σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή σας  φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, σύντομα υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσης σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990