Ερωτικά Ταρώ 5/12/2023


Για Τρίτη 5/12/2023

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να αποκαλύψει αρκετά πράγματα εις βάρος σας και να έρθει η οριστική ρήξη στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εμφανίζεστε απρόβλεπτοι, γοητεύοντας και κάποιες στιγμές …απογοητεύοντας τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σας. Βοηθήστε τον να σας εμπιστευτεί.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για εσάς για να εκφράσετε τον θαυμασμό σας. Εκτονώστε την ορμητική σας συμπεριφορά σε σπορ και χόμπι.

ΛΕΩΝ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.   

ΖΥΓΟΣ 
Φροντίστε σήμερα να προβάλλετε μια σαφή εικόνα του τι θέλετε απ’ το σύντροφό σας. Διαφορετικά θα δέχεστε συνεχώς αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα από εκείνον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας με τον σύντροφο. Μην προβάλετε την εγωπάθεια, τους καθωσπρεπισμούς, τις ιδιοτροπίες και τις ανασφάλειές σας.     

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ και καιρό στην προσωπική σας θα σας κάνουν να αλλάξετε πολλά πράγματα απ’ τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα είστε παθιασμένοι χωρίς αναστολές αν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας και θα ελπίζετε να βιώσετε ένα ισόβιο πάθος που θα αντέξει στη φθορά του χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή από το έτερον ήμισυ. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα παίζετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να του δίνετε σαφείς ενδείξεις του ενδιαφέροντός σας. Αν δεν σας ελκύει αφήστε τον να αποδράσει.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990