Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 6/12/2023


ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12

ΚΡΙΟΣ
Θα είστε παθιασμένοι σήμερα χωρίς αναστολές αν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας και θα ελπίζετε να βιώσετε ένα ισόβιο πάθος. Πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα σε σχέση με τους γονείς σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το να εκφράσετε την άποψή σας δεν σημαίνει πως θα παρεξηγηθείτε. Μην αφήσετε τη φαντασία σας ούτε και τα πληγωμένα σας συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε μία βεβιασμένη απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επιχειρήσεις απαιτούν κεφάλαια ιδιαίτερα σε έντονες και ανταγωνιστικές περιόδους και η ζωή υποστηρίζει τους δυναμικούς. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα χρειαστεί να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλα τώρα γίνονται όπως θέλετε. Τα γεγονότα αναπροσαρμόζουν τη συμπεριφορά σας προκύπτοντας θετική έκβαση στα αισθηματικά σας. Μια είδηση που αφορά κάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται να σας στεναχωρεί.

ΛΕΩΝ
Σήμερα ενδέχεταιν α προκύψουν στην σχέση σας καθώς λανθασμένα θα πιστέψετε πως ο σύντροφος τελευταία σας απορρίπτει. Είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστείτε από τους άλλους στην ενασχόλησή σας και κατά κάποιο τρόπο να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σας μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε δημοφιλείς και - ορισμένοι - συμμετέχετε σε δημόσιες ομιλίες και συναναστροφές με σημαντικά πρόσωπα. Καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν σήμερα στους περισσότερους του ζωδίου σας.

ΖΥΓΟΣ
Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και είναι η βασική αιτία για να νιώθετε αγχωμένοι. Ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις δικές σας ή των άλλων θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ σοβαρά. Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανεξαρτησία σας, σας ωθεί ν' απορρίψετε κάθε δεσμό. Αλλάζετε κατευθύνσεις ανάλογα με τις ακατανίκητες επιθυμίες και τα πάθη σας. Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε, ενώ δεν αποκλείετε να παρουσιαστούν και κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας σήμερα ανατρέπεται. Έντονη ερωτική έλξη και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά θα παρατηρηθεί σε αρκετούς από εσάς. Αρκετοί του ζωδίου σας θα ενδιαφερθούν σήμερα για κάποιες οικογενειακές τους υποθέσεις που χρειάζονται άμεση λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες γνωριμίες που φέρνει η σημερινή ημέρα σας αναστατώνουν ακόμα και αν είστε ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής σας σχέσης. Μην υποχωρείτε χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο μόνο και μόνο για να είστε αποδεκτοί απ’ το περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν. Η μέρα σας επηρεάζει κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις σήμερα για τους περισσότερους από εσάς αναφορικά με χρονίζουσες Νομικές υποθέσεις ....

ΙΧΘΥΣ
Μιλήστε με το ταίρι σας δείχνοντάς του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς αιτία. Σήμερα η μέρα θεωρείτε αρκετά ευνοϊκή για να προγραμματίσετε τις δουλειές σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990