Επίθεση στο Aberfan Ουαλίας


Η κ. Μαρία Μιχαήλου μίλησε στην εκπομπή της αστρολογία βδομάδα από 27/11 έως 3/12/2023 για δημόσιες δομές με παιδιά. Ακούστε το εδώ στο 12:13

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Moy Road λίγο πριν τις 9.10 το πρωί σήμερα. Οι διασώστες λένε ότι ένα άτομο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ένα σχολείο και ένας παιδικός σταθμός έχουν τεθεί σε λουκέτο, ενώ η αστυνομία επιλαμβάνεται του περιστατικού.

Το Trinity Childcare and Family Center δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε lockdown ως προληπτικό μέτρο λόγω ενός περιστατικού στην κοινότητα. Όλο το προσωπικό και τα παιδιά είναι ασφαλή."

Ο Rhiannon Stephens Davies, επικεφαλής δάσκαλος του Greenfield School, δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για ένα συνεχιζόμενο περιστατικό της αστυνομίας στο Aberfan.

«Θέλαμε απλώς να σας διαβεβαιώσουμε ότι προληπτικά κρατάμε τους μαθητές ασφαλείς μέσα στο κτίριο και ότι όλες οι περιμετρικές πύλες είναι κλειδωμένες».

Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων της Ουαλίας είπε: «Καληθήκαμε σήμερα περίπου στις 9.10 π.μ. για αναφορές ενός περιστατικού στο Aberfan, στο Merthyr Tydfil.

«Στείλαμε ένα ασθενοφόρο έκτακτης ανάγκης, ένα αεροπορικό ασθενοφόρο και μια μονάδα Cymru High Acuity Response στο σημείο όπου παρασχέθηκε προηγμένη υποστήριξη εντατικής θεραπείας.

«Μεταφέραμε έναν ασθενή οδικώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας, στο Κάρντιφ για περαιτέρω θεραπεία».

Ο Gerald Jones, βουλευτής Merthyr Tydfil και Rhymney, δήλωσε: «Μίλησα με την αστυνομία σχετικά με ένα σοβαρό περιστατικό στο Aberfan σήμερα το πρωί.

"Μπορεί να δείτε αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή και θα παροτρύνω όλους να συνεργαστούν με τους αστυνομικούς καθώς αντιμετωπίζουν το περιστατικό."

Το μέλος της Ουαλίας Senedd, Dawn Bowden, είπε: «Έχω ενημερωθεί για ένα σοβαρό περιστατικό στο Aberfan σήμερα το πρωί.

«Μίλησα με την αστυνομία και θα περιμένω περαιτέρω πληροφορίες από αυτήν.

«Ωστόσο, παρακαλούμε να λάβετε τις συμβουλές της αστυνομίας, η οποία θα σας είναι ευγνώμων για τη συνεργασία σας όσο αντιμετωπίζεται αυτό το περιστατικό». 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990